Nieśmiało, po kilku tygodniach zaglądania podjąłem decyzję, że chciałbym więcej móc od Was wyssać
O sobie słów kilka w kontekście podróży rowerowych.
Rowerowy staż mam dość długi, sporo w życiu przejechałem, wiele rowerów pod sobą miałem, wiele zbudowałem, niestety mając prawie 10 lat przerwy wypadłem z obiegu i próbuję się odnaleźć w świecie boostów i graveli. Noga też już nie podaje jak dawniej. Okołosportowo jestem już prawie nasycony - jeszcze tylko Mistrzostwa Świata Single Speed i osiągnę pełnię, która pozwoli mi cieszyć się rowerową emeryturą, a tą chciałbym spędzić właśnie na niewymagającycm odwiedzaniu bliższej i dalszej okolicy.
Podróżniczo jestem świeżakiem. Jedyne, o co się martwić nie muszę to sprzęt - podstawowy rowerowy (wraz bagażowym elementarium) mam, biwakowy też. Brak mi doświadczenia w planowaniu i organizowaniu wyjazdów w których podróż jest celem, a nie tylko środkiem dotarcia do określonego miejsca.
Czytając forum widzę, że czasem będę w stanie coś podpowiedzieć, jednak głównie (przynajmniej na początku) będę czerpał z Waszych doświadczeń.