Dzisiaj jest Światowy Dzień Pocałunku. W związku z tym, że jestem hetero... to koleżance, jednej z nielicznych, a może jedynej na tym forum, przesyłam buziaki :-* :-* :-* .
chyba muszę się w końcu wybrać do Chełmna, ponieważ nigdy nie byłam
Cytat: Tuptuś w 6 Lip 2022, 13:06Dzisiaj jest Światowy Dzień Pocałunku. W związku z tym, że jestem hetero... to koleżance, jednej z nielicznych, a może jedynej na tym forum, przesyłam buziaki :-* :-* :-* . Dziękuję Ku mojej uciesze, nie jestem jedyna na forum.
Cytat: Emilia w 5 Lip 2022, 12:47chyba muszę się w końcu wybrać do Chełmna, ponieważ nigdy nie byłam Małopolskie nie gorsze i swoje Chełmy też mamy. Jeden jest na północ od Krakowa - pod Wolbromiem, a drugi to góra koło Myślenic. Zapraszamy
Cytat: worek_foliowy w 7 Lip 2022, 16:43Cytat: Emilia w 5 Lip 2022, 12:47chyba muszę się w końcu wybrać do Chełmna, ponieważ nigdy nie byłam Małopolskie nie gorsze i swoje Chełmy też mamy. Jeden jest na północ od Krakowa - pod Wolbromiem, a drugi to góra koło Myślenic. Zapraszamy Ewentualnie jeszcze jeden leżący na terenie Krakowa w dzielnicy Zwierzyniec
Może to jest dobry materiał na trasę rowerową po wszystkich Chełmach
Cytat: m.arek w 8 Lip 2022, 15:39Cytat: worek_foliowy w 7 Lip 2022, 16:43Cytat: Emilia w 5 Lip 2022, 12:47chyba muszę się w końcu wybrać do Chełmna, ponieważ nigdy nie byłam Małopolskie nie gorsze i swoje Chełmy też mamy. Jeden jest na północ od Krakowa - pod Wolbromiem, a drugi to góra koło Myślenic. Zapraszamy Ewentualnie jeszcze jeden leżący na terenie Krakowa w dzielnicy Zwierzyniec Może to jest dobry materiał na trasę rowerową po wszystkich Chełmach
Cytat: Emilia w 8 Lip 2022, 15:59Cytat: m.arek w 8 Lip 2022, 15:39Cytat: worek_foliowy w 7 Lip 2022, 16:43Cytat: Emilia w 5 Lip 2022, 12:47chyba muszę się w końcu wybrać do Chełmna, ponieważ nigdy nie byłam Małopolskie nie gorsze i swoje Chełmy też mamy. Jeden jest na północ od Krakowa - pod Wolbromiem, a drugi to góra koło Myślenic. Zapraszamy Ewentualnie jeszcze jeden leżący na terenie Krakowa w dzielnicy Zwierzyniec Może to jest dobry materiał na trasę rowerową po wszystkich Chełmach To byłaby trasa aż do morza, bo jak wiadomo, Chełm to jedna z dzielnic Gdańska.
Namówiliście! Będę sukcesywnie odwiedzała polskie Chełmy. Szykujcie trawniki.
Cześć EMI