Trasa na 3 dni jazdy + pierwszy dzień rozruchowy.
Cytat: Radecki76 w 23 Cze 2022, 12:29Tykocin niestety na następny raz trzeba zostawić, za bardzo nam się dystans wydłuży.Jedziecie z dzieckiem czy jesteś taki ostrożny w ocenach?Bo 350km na 10 dni to baaardzo delikatny wyjazd.
Tykocin niestety na następny raz trzeba zostawić, za bardzo nam się dystans wydłuży.
Dzięki.
Kładki na Narwi są chyba nieczynne
Dzwoniłem tam ponad miesiąc temu i nic nie wiedzieli, powtórzę na tydzień przed wyjazdem
https://en.mapy.cz/s/domufebaka
Cytat: Sebastian w 23 Cze 2022, 14:26Kładki na Narwi są chyba nieczynneSkąd takie informacje? Byłem tam miesiąc temu i działały. Uszkodzone jest tylko dojście do kładek od strony Waniewa, przy wysokim poziomie wody trzeba by brodzić żeby dojść do przeprawy. Ale sama przeprawa przez rzekę działa, tam kładki zostały w ubiegłych latach wyremontowane.Byłem w zeszłym roku i fragment był w kiepskim stanie. A wiosną tego roku widziałem relację i informację o fatalnym stanie jakiegoś odcinka i co najmniej utrudnieniach. Stąd porada o dowiedzenie się u źródła.
Kładki na Narwi są chyba nieczynneSkąd takie informacje? Byłem tam miesiąc temu i działały. Uszkodzone jest tylko dojście do kładek od strony Waniewa, przy wysokim poziomie wody trzeba by brodzić żeby dojść do przeprawy. Ale sama przeprawa przez rzekę działa, tam kładki zostały w ubiegłych latach wyremontowane.
Skąd takie informacje? Byłem tam miesiąc temu i działały. Uszkodzone jest tylko dojście do kładek od strony Waniewa, przy wysokim poziomie wody trzeba by brodzić żeby dojść do przeprawy. Ale sama przeprawa przez rzekę działa, tam kładki zostały w ubiegłych latach wyremontowane.
Cytat: Iwo w 23 Cze 2022, 17:48Skąd takie informacje? Byłem tam miesiąc temu i działały. Uszkodzone jest tylko dojście do kładek od strony Waniewa, przy wysokim poziomie wody trzeba by brodzić żeby dojść do przeprawy. Ale sama przeprawa przez rzekę działa, tam kładki zostały w ubiegłych latach wyremontowane.Byłem tam na początku czerwca i wszystko jest ok
czy przeprawimy się przez Narew w okolicach tego Skitu
Cytat: Radecki76 w 23 Cze 2022, 12:29czy przeprawimy się przez Narew w okolicach tego SkituStan z sierpnia 2021. Dało się przeprawić, choć chwilę zajęło.