/.../ Poza tym kiedyś usiadłem, popatrzyłem na swoją graciarnię i pomyślałem, że gdybym teraz umarł, to dziecko po mnie sprzątać będzie miesiącami.... /.../
monstercross to oddolna inicjatywa samych użytkowników, która wciąż funkcjonując nie doczekała się stabilnego segmentu na rynku.
A niech jest przyjemny offtop /.../ Gravel to ewidentnie wytwór marketingowy (trzeba przyznać - trafiony), /.../
/.../ na tą chwilę kupić gotowca się nie da.
(...) 1o lat temu pojechałem do manufaktury, kupiłem gravel, jaki wówczas jeszcze tak się nie nazywał. Ów gravel wówczas produkowany był już z 1o lat. .
Cytat: Kòpôcz w 24 Cze 2022, 22:10Rozsądnie. Ja niestety po powrocie do mieszkaniu w bloku i porzuceniu wszelkiej ścigantki postawiłem sobie cel zejścia do tylko jednego roweru (z pułapu siedmiu ).Ale po co takie drastyczne środki?? Aż zacząłem liczyć swoje, bo też mam koło siedmiu.. wyszło mi, że mam jedenaście Jeszcze tydzień temu było 12, ale sprzedałem - tyle, że to dziecięcy bmx, na którym jeździłem lata temu.
Rozsądnie. Ja niestety po powrocie do mieszkaniu w bloku i porzuceniu wszelkiej ścigantki postawiłem sobie cel zejścia do tylko jednego roweru (z pułapu siedmiu ).
Nie mam już odrębnego warsztatu, nie mam miejsca, nie mam też już takich potrzeb. Poza tym kiedyś usiadłem, popatrzyłem na swoją graciarnię i pomyślałem, że gdybym teraz umarł, to dziecko po mnie sprzątać będzie miesiącami.... Pamiętasz jak zmarł Marek Perepeczko? Przez 2 lata allegro było zasypane częściami (głównie Campagnolo) które zbierał. Mnie już bliżej do trumiennego gwizdzia, niż pępowiny
W PL czyli, że produkcji Kaczogrodzkiej być musi? Też mnie kusi coś u nas pospawać, lecz nie znam swoich potrzeb i geometrii idealnej ramy, więc jadę na gotowcach - głównie spawanych na Tajwanie Ale te z listy bym chętnie przygarnął:@liftlodz, zadam Ci lamerskie pytanie, ale kiedy stwierdzasz, że pora na wymianę paska?
@łatoślętka A gdzie kupię w PL wszędołaza z barankiem, napędem na pasek Gatesa i Rohloffem lub równoważną piastą wielobiegową ?/.../