Autor Wątek: Aplikacje mapowe - przegląd  (Przeczytany 24830 razy)

Offline Mężczyzna Romal

• Miasto: Szczecin
  • Na forum od: 05.06.2006
Odp: Aplikacje mapowe - przegląd
« 22 Mar 2025, 08:50 »

To nie jest rocznie. To jest JEDNORAZOWO.

Jednorazowo płacisz za dany region lub świat. Jednak nie wszystkie funkcjonalności są w tej opcji.

Subskrypcja roczna jest za konto Premium.

Po zakupie map całego świata otrzymujemy pełną funkcjonalność komoota. Subskrypcja daje kilka mało istotnych dodatków: kolekcje, nakładki ze szlakami pieszymi lub rowerowymi i w sumie nie wiem co jeszcze. Szkoda na to kasy. (kupiłem - nie żałuję, bo tanio, ale nie przydaje się)

Offline Mężczyzna TripRider

• Miasto: Pomorze Środkowe
  • Na forum od: 29.07.2019
« 22 Mar 2025, 09:09 »

Subskrypcja daje kilka mało istotnych dodatków: kolekcje, nakładki ze szlakami pieszymi lub rowerowymi i w sumie nie wiem co jeszcze. Szkoda na to kasy. (kupiłem - nie żałuję, bo tanio, ale nie przydaje się)

Kolekcje wielodniowe mogą się przydać, ale to kwestia gustu.

Teraz na być tak, że synchronizacja z komputerami rowerowym ma być tylko w Premium.

Wilk w innym wątku słusznie zauważył, że Premium rocznie ma kosztować 280 zł.

To nie to samo co 130 zł, które zapłaciłem w czerwcu zeszłego roku.
Zapłaciłem 130, mimo że na stronie z cenami widniało 280. Może była jakaś promocja...

Będę musiał zastanowić się nad przedłużeniem Premium, natomiast wykupienie regionów (wg aktualnie obowiązujących warunków) jest wartym zachodu.

Offline Mężczyzna aard

• Miasto: Wiedeń
  • Na forum od: 15.08.2007
    • Moje wyprawy
« 22 Mar 2025, 09:35 »
A propos Locusa. Pobawiłem się chwilę. Planowanie wygląda nieźle, czytelność bez szału, ale chyba lepsza niż nowe google maps. Ale mam pytanie: dobrze rozumiem, że żeby zapisać zaplanowaną trasę, to trzeba kupić "premium gold", cokolwiek to znaczy? Bez tego mogę tylko wyeksportować tę zaplanowaną na bieżąco i chcąc planować następny dzień, do tego poprzedniego już nie wrócę w locus?
A na rowerze zawsze jest miejsce siedzące... chyba że jesteś bikepackerem :p

Offline Mężczyzna Felek

• Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 09.11.2017
« 22 Mar 2025, 11:44 »
"Teraz na być tak, że synchronizacja z komputerami rowerowym ma być tylko w Premium. "

To jest potwierdzone na 100%? Wykupiłem kiedyś raz dostęp do wszystkich regionów (w promocji), i korzystam z tej aplikacji jest dobra. Teraz faktycznie jak odpalę Garmina to trasy same się na niego zgrywają z telefonu... rozumiem, że od teraz ta opcja będzie teraz tylko w Premium?

A jak nie będę chciał Premium, to rozumiem, że ręcznie będę musiał takie trasy wgrywać w domu z komputera?
Podróże z dziećmi www.tataimapa.pl

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum