Jadąc z południa na północ kraju od połowy PL lub wyżej w górę zawsze mamy przykry wiatr w twarz.
A na MPP od Władka zawsze wmordewind
Na południu PL wszyscy mówią że powietrze stoi. NIe ma wiatrów, nie ma wiatraków.
Jadąc Bieszczady-Bałyk wiatr mnie gnębił ok.150 km od pomorza
Zamiast słuchać takich pierdół poczytaj sobie serwisy pogodowe z danymi klimatycznymi, nie wiem skąd takie teorie wymyślasz. Byłem nieraz na południu,
Miałeś zwykłego pecha, na BBT znacznie częściej wieje w plecy niż przeszkadza.
Cieszę się że tutaj bywasz mamy ładne tereny zapraszamy częściej, jmieszkam tutaj na południu całe życie obserwując pogodę. Warto też zapamiętać że wiatr halny rzadko kiedy wypuszcza się poza Podhale i Pogórze na resztę małopolski (raczej tutaj kończy) i górę kraju i jest całkiem przyjemny poza siłą i kierunkiem bo jest ciepły.
Nigdzie nie napisałem że jechałem BBT tylko napisałem że jechałem Bieszczady-Bałtyk więc odwrotnie no wieje w twarz. W sumie wyścigi typu BBT, MRDP, Pomorska itd jak zauważyłem są planowane tak aby wiatr był raczej w plecy więc organizatorzy z jakiegoś powodu idą na ułatwienie - naprawdę bezczelni . Co inny wyścig to inny urok.
(...) wk#%@$^$ podmuchy (...)
Wilku za bardzo się spinasz. To tylko forum publiczne gdzie my możemy zadawać najbardziej dziwne pytania i komentarze meniej lub bardziej wnoszące. Przepychanki? Po przejechaniu setki tysięcy km już nikt nie udziela się z tych osób na forum bo wiedzą wszystko, nic ich nie zdziwi lub znajdą zawsze wyjście .