Autor Wątek: JESIEŃ 2022/ZIMA 2023 w HISZPANII i PORTUGALII / 2-3 osoby-PRACA ZDALNA i ROWER  (Przeczytany 2838 razy)

Offline Piotrek81

• Miasto: Jelenia Góra
  • Na forum od: 06.01.2011
Cześć!

Z tytułu wykonywania pracy zdalnie planuję wyjazd z rowerem szosowym na miesiąc/półtora do ciepłej i słonecznej Hiszpanii i Portugalii, co by uciec od polskiej jesieni i zimy, które z każdym rokiem wydają mi się coraz bardziej bezensownymi porami roku :D

W związku z tym czy też ktoś na grupie (2-max.3 osoby) też tak ma i chciałby wyjechać? Można połączyć siły.

Koszta mieszkania/apartamentu wynajmu do podziału. Koszta są od ok. 1900 zł za miesiąc za cały dom za 3 osoby, czyli po ok 630 zł/osobę/miesiąc do około 1100 zł za osobę/miesiąc. Zależy gdzie, jaki termin, lokacja.

Przed wyjazdem obowiązkowa rozmowa, najlepiej na żywo, żeby się poznać i wszystko omówić. POWAŻNIE zainteresowanych zapraszam do kontaktu mailowego- piotrekj81@gmail.com

Osoby, które cenią sobie dobrze przespane noce i szanują spokój innych domowników :)

PS. Na zdjęciu ów apartament z basenem w Hiszpanii na wyłączność za 1900 zł za miesiąc na 3 osoby...a na ostatnim zdjęciu co w cenie 1900 zł.

Offline Kobieta arinko

• ride bike, make love not war :)
  • Miasto: Elbląg
  • Na forum od: 12.03.2015
Jestem ciekawa Piotrku co Ci z tych planów wyszło. Zglosil się ktoś? Wyjeżdżacie?
Bardziej z ciekawości pytam, bo ok 2-letni okres pracy zdalnej za mną.
No a Hiszpania taka piękna...

Offline Mężczyzna kajko

• Miasto: Żory / Kamienna Góra
  • Na forum od: 19.11.2022
Mnie tez to zainteresowało. Tez pracuje zdalnie i taki wypad, może nie na miesiąc ale 2 tygodnie, brzmi ciekawie :)

Offline Piotrek81

• Miasto: Jelenia Góra
  • Na forum od: 06.01.2011
Hej @arinko i @kajko.

Wybaczcie późną odpowiedź, ale nie zaglądałem tu ostatnio zbyt często.

Tak, wyjazd wypalił i było świetnie. Byliśmy w trójkę w Almunecar cały listopad 2022 i w 2023 powtórka; jednak już na 2 miesiące (też Hiszpania, ale już inne rejony).

A obecnie zbieram ekipę na wcześniejszy wyjazd, który zaplanowałem na maj 2023-także 2 osoby i kolejne klasyki: MAJ 2023 + DOM TYROLSKI + DOLOMITY/GARDA/TYROL/STELVIO + GIRO + 2 osoby + 1400 zł

Jak chcielibyście jechać, to mój email to: piotrekJ81@gmail.com
(tu jestem zawsze osiągalny)

PS. Załączam zdjęcie z wypadu z Almunecar...tak wygląda tam listopad...:)

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum