Trasa nie jest trudna ale za to widokowa.
Osobiście mam chęć przejechać się czasem po takich trasach. Na naszym forum są ludzie z dużym doświadczeniem i z mniejszym dla tych pierwszych trasa jest bardzo lekka a dla drogich taka nie będzie choćby same dupogodziny na siodełku mogą być problemem.
...Zamiast jechać pod Taurami pociągiem przez tunel kolejowy można pojechać przez Hochtor
Można też zamiast w Alpy, wybrać się w Himalaje Zawsze jest coś wyżej, trudniej, piękniej. Daj się ludziom pocieszyć.
W górach najlepsze widoki są u góry, a nie w dolinach, którymi ta trasa prowadzi.
Jesteś Wilku wypaczony swoją wydolnością i hermetycznym towarzystwem Jak jedziesz z kimś słabszym od siebie, to się okazuje, że to zwyciężczyni Wisły 1200
bo jak w całej, może nie najbogatszej, historii mojej i Alp, to widziałem jedną ekipę sakwiarzy a reszta to same elektryki i to na "lekko", spod hotelu.
Podsumowując - moim zdaniem, na pewno nie warto tam jechać, dla widoków alpejskich sensu stricto. Alpy są tłem. Ale szlak super na bajabongo w stylu roztoczańskim