Kup od Leszka Prawie Pro w jego sklepie, są to spodenki Martom Bike szyte specjalnie dla niego i mają mega wygodne wkładki, a nie kosztują majątku.
Cytat: liftlodz w 31 Lip 2022, 16:46Kup od Leszka Prawie Pro w jego sklepie, są to spodenki Martom Bike szyte specjalnie dla niego i mają mega wygodne wkładki, a nie kosztują majątku.Zamówiłem.Przelałem.Czekam na dostawę.Przekonało mnie Jego podejście do "rowerzystów i rowerzystów", które zaprezentował w filmiku o rowerzystach (sportowcach) i pozostałych rowerzystach w kontekście ich poruszania się w ramach tzw. "infrastruktury rowerowej".Poza tym "prawie pro", to moje postrzeganie rowerowania. PS.1. Spodenki kolarskie męskie Prawie.PRO 300W. Granatowe2. Koszulka kolarska męska Prawie.PRO 200W Aero. Granatowa
Zerknąłem teraz na stronę sklepu i jednak patriotyzm gospodarczy sporo kosztuje.
Cytat: qbotcenko w 19 Cze 2023, 07:47Zerknąłem teraz na stronę sklepu i jednak patriotyzm gospodarczy sporo kosztuje.558,50 za spodenki to jak za darmo w porównaniu do cen Unitry. Ciekawe ile będzie kosztować polski samochód elektryczny, ale obstawiam 2 mln zł.
Cytat: podjazdy w 19 Cze 2023, 15:03Cytat: qbotcenko w 19 Cze 2023, 07:47Zerknąłem teraz na stronę sklepu i jednak patriotyzm gospodarczy sporo kosztuje.558,50 za spodenki to jak za darmo w porównaniu do cen Unitry. Ciekawe ile będzie kosztować polski samochód elektryczny, ale obstawiam 2 mln zł.Te: spodenki kolarskie męskie Prawie.PRO 300W. granatowe - są tańsze.Te: spodenki kolarskie męskie Prawie.PRO 400W. Czarne, których cenę podajesz - są do "ultra".Jeśli chodzi o "Unitrę", to pewnie ich propozycji wybrałbym jakiegoś wzmaka na lampach i do tego solidne gramo (vinyl - rulez).Ale czas biegnie naprzód i wolimy strumieniowo posłuchać w mp3 (ogg, flac), niż odpalać cały ten "bajzel".Szkoda. PS.Czasem mojego marantza i yamahę odpalam, by zażyć świeżości. Dziś odbieram te do "ultra" i liczę, że w niedalekiej przyszłości uda się porowerować więcej, niż standardowo (popracowo) - choć Chętnych brak. Wszyscy by tylko na kolarkach śmigali te dłuższe wycieczki. Duch ginie.
Te: spodenki kolarskie męskie Prawie.PRO 400W. Czarne, których cenę podajesz - są do "ultra"
Cytat: sierra w 20 Cze 2023, 13:06Te: spodenki kolarskie męskie Prawie.PRO 400W. Czarne, których cenę podajesz - są do "ultra"Nie ma spodenek do ultra, spodenki do długich dystansów niczym się nie różnią od tych do krótkich. Droższe spodenki z reguły są lepiej uszyte, z lepszych materiałów, mają lepsze wkładki. Ale to w żadnym razie tak nie działa, że jak się kupi Assosy za 1300zł to będziemy mieć gwarancję braku bólu tyłka. To jest czysto indywidualna sprawa, można mieć ból siedzenia po 100km w najdroższych spodenkach, a można mieć komfort na dystansie ultra i bez żadnych spodenek kolarskich. Przykladowo Blondas przejechał w zeszłym roku MPP w spodenkach bez wkładki i nie miał najmniejszych problemów z siedzeniem.
Ciekawe ile będzie kosztować polski samochód elektryczny, ale obstawiam 2 mln zł.