To i ja zapytam o porządne spodenki z szelkami. Mam obecnie bardzo wygodne, świetnie się u mnie sprawdzają, ale niestety nietrwała wkładka, oddaję do reklamacji, zobaczę jak do tego podejdą. Potrzebuję czegoś na dłuższe jazdy i zastanawiam się nad Martombike, może model 521 lub spodenkami od Leszka, model 400w. To rzeczywiście praktycznie to samo? Ewentualnie coś innego możecie polecić? Tylko nie Assosy. Cena powiedzmy 500-600zł.
Finalnie i tak skończyłem na Assosach.
To i ja zapytam o porządne spodenki z szelkami....
Endura na dłuższe wycieczki przestała u mnie działać.Liczyłem, że uda się wypróbować te mocniejsze (400) od Leszka, ale nie ma chętnych by się ze mną wybrać na start tegorocznego MPP (i trochę dalej)... Te "słabsze" (od Leszka) dają radę do 200-250). Na razie rulez te od Roberta J. Czy wejdę w Assosy? Może, ale to pieśń przyszłości Może jak znowu się wybiorę z wizytą do Góry Kawiarni
Cytat: sierra w 7 Wrz 2023, 06:22Endura na dłuższe wycieczki przestała u mnie działać.Liczyłem, że uda się wypróbować te mocniejsze (400) od Leszka... Te "słabsze" (od Leszka) dają radę do 200-250). Na razie rulez te od Roberta J. Czy wejdę w Assosy? Może, ale to pieśń przyszłości ...Jak wchodzisz w Endury te najwyższe, to w Assosy wbijesz się na luzie. Mi bardzo siadły też te z Martom Bike, które od jakiegoś czasu koło ultra dostarcza w barwach MPP. Cienką wkładka z gąbki, bez tych bezsensownych żeli, prawie jak Assos.
Endura na dłuższe wycieczki przestała u mnie działać.Liczyłem, że uda się wypróbować te mocniejsze (400) od Leszka... Te "słabsze" (od Leszka) dają radę do 200-250). Na razie rulez te od Roberta J. Czy wejdę w Assosy? Może, ale to pieśń przyszłości ...
Cytat: sierra w 7 Wrz 2023, 06:22Endura na dłuższe wycieczki przestała u mnie działać.Liczyłem, że uda się wypróbować te mocniejsze (400) od Leszka, ale nie ma chętnych by się ze mną wybrać na start tegorocznego MPP (i trochę dalej)... Te "słabsze" (od Leszka) dają radę do 200-250). Na razie rulez te od Roberta J. Czy wejdę w Assosy? Może, ale to pieśń przyszłości Może jak znowu się wybiorę z wizytą do Góry Kawiarni Co oznacza "spodenki od Roberta J"? Co to za firma/marka?
Cytat: poziom w 20 Lut 2024, 10:38Cytat: sierra w 7 Wrz 2023, 06:22Endura na dłuższe wycieczki przestała u mnie działać.Liczyłem, że uda się wypróbować te mocniejsze (400) od Leszka, ale nie ma chętnych by się ze mną wybrać na start tegorocznego MPP (i trochę dalej)... Te "słabsze" (od Leszka) dają radę do 200-250). Na razie rulez te od Roberta J. Czy wejdę w Assosy? Może, ale to pieśń przyszłości Może jak znowu się wybiorę z wizytą do Góry Kawiarni Co oznacza "spodenki od Roberta J"? Co to za firma/marka?Nie wiem kto szyje/-szył dla Roberta J.Chodzi oczywiście o Roberta J. od "Bałtyk Bieszczady Tour" Sorry, za "skrót myślowy"