holokolo.pl
Może jednak pech? Ja w marcu kupowałem ciuchy w holokolo - zamówienie złożone o 2 w nocy, wysłane o 10 rano, w paczkomacie następnego dnia. Znajomi, których pytałem o ten sklep też mieli pozytywne doświadczenia (dlatego zdecydowałem się na zakupy). Pozytywne opinie na ceneo też mają na poziomie 95%...
I tu jest problem, bo nie będę marnował pierwszego od roku urlopu dłuższego jak 5-6 dni na niańczenie paczki (wolne 9 dni, w tym 2 dni robocze). Wróci się, bo nie dojdzie raczej do piątku rano.
Na razie nadal status "w trakcie przygotowania". W przypadku paczkomatów nie ma kontaktu z kurierem. Nadal wygląda na ściemę, kolejna doba mija, a paczka nie wysłana.
W przypadku paczkomatu klikasz w apce "przedłuż termin" za kilka złotych, ewentualnie ktoś Ci może odebrać. Sam mam kilka zakupów do zrobienia gdzie dealer jest w Czechach lub Niemczech i nie wiem jak zweryfikować rzetelność.
I naprawdę tak źle żyjesz ze wszystkimi w Poznaniu że w razie potrzeby nikt nie może Ci odebrać tych gaci z paczkomatu?
Cytat: Borafu w 25 Kwi 2024, 10:20I naprawdę tak źle żyjesz ze wszystkimi w Poznaniu że w razie potrzeby nikt nie może Ci odebrać tych gaci z paczkomatu?I tak naprawdę musisz przywalić złośliwością?
Holokolo to nie jest żadna firma krzak.