Autor Wątek: Jakie spodenki rowerowe (z wkładką) ?  (Przeczytany 23287 razy)

Offline Mężczyzna LXVII

• Miasto: Ostrów Wlkp.
  • Na forum od: 01.07.2015
... ja bym jednak podjechał na Twoim miejscu to jakiegoś większego sklepu rowerowego i poszukał czegoś na miejscu.
Poznań duże miasto jest :)

Np. do Muszaka:

https://www.muszakski.com.pl/spodenki-scott-shorts-rc-team-blk-d-grey-l.html

L.

Offline Mężczyzna podjazdy

• niech tak się stanie
  • Miasto: Poznań
  • Na forum od: 01.02.2011
Całą sobotę na tym spędziłem... Nie dodzwonisz się, a na miejscu okazywało się, że informacja na www to lipa.
"Mogło być gorzej. Twój wróg mógł być twoim przyjacielem." Stanisław Jerzy Lec.

Offline Mężczyzna remik

• Na forum od: 01.01.2017
    • Rowerowe Pobiedziska
zadzwoń do https://www.markowerowery.pl/ - w galerii Giant Meble obok Kinepolis, jak tam ostanio byłem to mieli bez szelek
- a najwięcej to w GreenBike - w Śremie (magastore)

Offline Mężczyzna marcin_g

• Miasto: Łódź
  • Na forum od: 04.06.2018
holokolo.pl

Może jednak pech? Ja w marcu kupowałem ciuchy w holokolo - zamówienie złożone o 2 w nocy, wysłane o 10 rano, w paczkomacie następnego dnia. Znajomi, których pytałem o ten sklep też mieli pozytywne doświadczenia (dlatego zdecydowałem się na zakupy). Pozytywne opinie na ceneo też mają na poziomie 95%...

• niech tak się stanie
Może jednak pech? Ja w marcu kupowałem ciuchy w holokolo - zamówienie złożone o 2 w nocy, wysłane o 10 rano, w paczkomacie następnego dnia. Znajomi, których pytałem o ten sklep też mieli pozytywne doświadczenia (dlatego zdecydowałem się na zakupy). Pozytywne opinie na ceneo też mają na poziomie 95%...

Te wszystkie nazwy to jedna i ta sama "firma". Ciekawe, że nagle:

"2024-04-24 20:07:30    Paczka została wysłana do: DEPO Bratislava, Petržalka, Kopčianska 92/A."

I tu jest problem, bo nie będę marnował pierwszego od roku urlopu dłuższego jak 5-6 dni na niańczenie paczki (wolne 9 dni, w tym 2 dni robocze). Wróci się, bo nie dojdzie raczej do piątku rano.

Offline Mężczyzna MaciekK

• Miasto: Kraków
  • Na forum od: 14.07.2017
I tu jest problem, bo nie będę marnował pierwszego od roku urlopu dłuższego jak 5-6 dni na niańczenie paczki (wolne 9 dni, w tym 2 dni robocze). Wróci się, bo nie dojdzie raczej do piątku rano.

Czasem da się skontaktować telefonicznie z kurierem. Zwykle w takiej sytuacji proszę o wrzucenie na balkon, ewentualnie podrzucenie do sąsiada. Zawsze działało.

• niech tak się stanie
Na razie nadal status "w trakcie przygotowania". W przypadku paczkomatów nie ma kontaktu z kurierem. Nadal wygląda na ściemę, kolejna doba mija, a paczka nie wysłana.

Offline Mężczyzna MaciekK

• Miasto: Kraków
  • Na forum od: 14.07.2017
Na razie nadal status "w trakcie przygotowania". W przypadku paczkomatów nie ma kontaktu z kurierem. Nadal wygląda na ściemę, kolejna doba mija, a paczka nie wysłana.

W przypadku paczkomatu klikasz w apce "przedłuż termin" za kilka złotych, ewentualnie ktoś Ci może odebrać. Sam mam kilka zakupów do zrobienia gdzie dealer jest w Czechach lub Niemczech i nie wiem jak zweryfikować rzetelność.

• niech tak się stanie
W przypadku paczkomatu klikasz w apce "przedłuż termin" za kilka złotych, ewentualnie ktoś Ci może odebrać. Sam mam kilka zakupów do zrobienia gdzie dealer jest w Czechach lub Niemczech i nie wiem jak zweryfikować rzetelność.
Przedłużanie o 8 dni, serio? Przecież jak ta paczka przyjdzie w piątek wieczorem to odbiór jest do niedzieli wieczór. A ja do kolejnej niedzieli będę raczej daleko od paczkomatu.

Offline Mężczyzna Borafu

• Moderator Globalny
  • Na forum od: 02.04.2010
I naprawdę tak źle żyjesz ze wszystkimi w Poznaniu że w razie potrzeby nikt nie może Ci odebrać tych gaci z paczkomatu?

• niech tak się stanie
I naprawdę tak źle żyjesz ze wszystkimi w Poznaniu że w razie potrzeby nikt nie może Ci odebrać tych gaci z paczkomatu?
I tak naprawdę musisz przywalić złośliwością? A czy pomyślałeś może o tym, że wolałbym sam odebrać produkt od firmy, która jak się okazuje słynie z wysyłania cegieł, nierealizowania zamówień itd.? Aby od razu zainterweniować, a nie po ponad tygodniu.

Offline Mężczyzna Borafu

• Moderator Globalny
  • Na forum od: 02.04.2010
I tak naprawdę musisz przywalić złośliwością?
A czemu widzisz źdźbło w oku brata swego, a belki w oku swoim nie dostrzegasz?

Offline Wilk

• Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 09.07.2006
    • Wyprawy Rowerowe

Holokolo to nie jest żadna firma krzak.
Kupowałem u nich parę ciuchów i nie było żadnych problemów. Kupowałem też ostatnio (niecały miesiąc temu) parę różnych rozmiarów do przymiarki i zwrot za sumę 1000zł przyszedł szybko i bez problemu. Do tego oferują darmowy zwrot paczkomatem.

Offline Mężczyzna Zbyszek

• Miasto: Zawiercie
  • Na forum od: 17.02.2009
Holokolo to nie jest żadna firma krzak.
Też będę bronił tego sklepu: zrealizowałem u nich kilka zakupów i zawsze terminowo i bez problemów.
Spodenki, które polecał Marek: https://attiq.net/mezczyzna/1131-2169-meskie-spodenki-kolarskie-cargo-cs-5901891980875.html też polecam - mam dwie sztuki i trochę innych "szmatek" ich produkcji.
Po powrocie z majówki możesz je kupić aby mieć na zmianę.

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum