Autor Wątek: Warszawa - Częstochowa 14.08. Szosowo  (Przeczytany 1877 razy)

Offline Mężczyzna technik88

• Miasto: WAWA
  • Na forum od: 07.03.2014
Warszawa - Częstochowa 14.08. Szosowo
« 8 Sie 2022, 22:20 »
Witam serdecznie,
Chciałbym zrobić trasę wawa- Częstochowa szosówką. Kilka lat temu przejechałem ten odcinek ale sporo błądziłem. Poproszę o GPS tego odcina w miarę najkrótsza trasa i bezpieczna.
Pozdrawiam.

Offline Mężczyzna transatlantyk

• Moderator Globalny
  • GM 2420
  • Miasto: Annopol
  • Na forum od: 21.11.2007
    • Rowerem przed siebie.
To nie sądzisz, że planowanie i układanie swojej trasy, takiej pod własne oczekiwania i możliwość jest ciekawym zjęciem?

Jest to bardzo ciekawe zajęcie pod warunkiem jak ma się czas. To nie jest wycieczka krajobrazowa tylko chcę zrobić ten dystans sprawnie i bezpiecznie.

Offline Mężczyzna MaciekK

• Miasto: Kraków
  • Na forum od: 14.07.2017
To nie jest wycieczka krajobrazowa tylko chcę zrobić ten dystans sprawnie i bezpiecznie.
Aż się prosi zaproponować:

Szybko, sprawnie i bezpiecznie.

A poważniej, to żeby nie poświęcać na planowanie twojej trasy więcej, niż Ty sam planujesz poświęcić, to podrzucam linka do prawie tego, czego szukasz, drobne poprawki i masz gotowca. https://strava.app.link/EwCfZ3szlsb

Offline Mężczyzna MaciekP

• Miasto:
  • Na forum od: 09.08.2022

Offline Mężczyzna Maro281

• Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 29.05.2020

O to chodziło. Mam już punkt zaczepienia odnośnie trasy. Nie miałem na myśli żeby ktoś planował zA mnie trasy lecz udostępnił ślad który może sam przejechał.
Jeżeli ktoś ma jeszcze inna trasę to będę coś wklejał coś wycinał. Nie wiem gdzie skończy się asfalt i zacznie piach jak to było kilka lat wcześniej.
Pozdrawiam.

Offline Mężczyzna LegalOnBike

• Na forum od: 05.11.2017

Offline Mężczyzna LKRISS

• Moderator
  • Na forum od: 04.11.2018
    • simrace.pl
O to chodziło. Mam już punkt zaczepienia odnośnie trasy. Nie miałem na myśli żeby ktoś planował zA mnie trasy lecz udostępnił ślad który może sam przejechał.
Jeżeli ktoś ma jeszcze inna trasę to będę coś wklejał coś wycinał. Nie wiem gdzie skończy się asfalt i zacznie piach jak to było kilka lat wcześniej.
Pozdrawiam.

Na koniec wstaw plik gpx do Komoota to będziesz widział czy masz 100% trasy asfaltem.
Polski Klub MTB

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum