Autor Wątek: witam serdecznie  (Przeczytany 876 razy)

Offline EASYRIDER77

• Miasto: INOWROCŁAW
  • Na forum od: 27.07.2010
witam serdecznie
« 27 Lip 2010, 10:47 »
witam wszystkich na forum! Przeczytałem sporo występujących tu wypowiedzi, tematów i mi się spodobało. Postanowiłem dołączyć do Was. Będzie czasem mi trudno, ze względu na czas. Ale będę się starał być z Wami na bierząco. Jestem z Inowrocławia. Od razu zaznaczę, że spore doświadczenie jakie zdobyłem podróżując nauczyło mnie m.in. współpracy z innymi itp. Przejeżdżacie przez Inowrocław, potrzebujecie czegoś dajcie znać.
Na początek to może tyle, bo się rozgadam... :D .
Tak więc ponownie WITAJCIE!

Offline Mężczyzna yoshko

• Administrator
  • Kto smaruje ten jedzie.
  • Miasto: Strzelce Opolskie - Biała Podlaska
  • Na forum od: 11.06.2009
    • Blog Yoshkowy
witam serdecznie
« 27 Lip 2010, 10:53 »
Młodych cyklistów nigdy za wiele...;)

Offline EASYRIDER77

witam serdecznie
« 27 Lip 2010, 11:07 »
:D  poczułem się młodo....

Offline Gryf

• Miasto: Gryfino
  • Na forum od: 23.03.2010
    • http://picasaweb.google.pl/elvis.gryf
witam serdecznie
« 27 Lip 2010, 11:26 »
Witaj EASYRIDER77!  :)

Offline Mężczyzna aard

• Miasto: Wiedeń
  • Na forum od: 15.08.2007
    • Moje wyprawy
witam serdecznie
« 3 Sie 2010, 20:24 »
Witaj Easyrider. Widać, że młody, skoro jest na bierząco... :oops: ;)
A na rowerze zawsze jest miejsce siedzące... chyba że jesteś bikepackerem :p

Offline Mężczyzna luckybuster

• Miasto: GLIWICE/BOGNOR REGIS
  • Na forum od: 21.03.2007
witam serdecznie
« 3 Sie 2010, 22:14 »
hehe...Witaj.

To ja tez dołączam sie do tego grona witających "młodzików" z magiczną cyfrą:3.. na początku :lol:
Zwykle rzeczy załatwiam od ręki, na cuda potrzebuję 15 minut.

Offline EASYRIDER77

witam serdecznie
« 4 Sie 2010, 08:43 »
postanowiłem o sobie trochę więcej napisać, gdyż zauważyłem, że niektórzy jak pytają o porady to niewiadomo co im odpisywać bo nie wiemy jakiego rodzaju turystykę uprawiają. Więc dodaję nieco życiorysu.
Na rowerze oczywiście jak wszyscy od dziecka. Był okres ścigania się na MTB ale szybko się zniechęciłem na rzecz turystyki MTB. Z plecakiem po górach takie z bazy wypady. Potem poznałem grupę turystów sakwiarzy. I tak to się ciągnie do dziś że jeżdzę z sakwami i inaczej już chyba nie potrafię. Rower traktuję jak czołg, tzn. ma być uniwersalny i wszędzie przejechać niezależnie od pogody, z możliwością założenie szerokich opon, dlatego jeżdżę na 26 cali. Teraz to już pewnie przyzwyczajenia.
Jeżdżę głównie po szosie ale bardzo lubię też boczne ścieżki, skróty i nawet błoto. Niestety akurat moja żona nie lubi więc tylko z nią po szosie. Wyposażenie to sakwa nie kierownicy, sakwy z przodu crosso, z tylu stara 3 w 1 która mam nadzieje w tym roku ostatnia jej wyprawa. Dystanse lubię takie ok. 40-70 km. Raczej bardzo  towarzysko, rekreacyjnie zwiedzanie, pogadać, oglądać i się delektować, zamiast pędzić. Swój rower pokazuję w dziale Galeria.

Zaczęło się od Polski. Wyprawy z sakwami minimum 10 dniowe: 1.Wisła-Warta, 2. Świeradów-Stuttgard, 3. Czechy-Austria-Alpy austriackie, 4. Alpy Włoskie i szwajcarskie, Włochy-Szwajcaria-Austria 5. Alpy Francuskie, Niemcy-Szwajcaria-Francja-Niemcy 6. Bornholm 7. Austria wzdłuż Dunaju.

To tak ogólnie te większe. Trochę przerwy z powodów rodzinnych. A teraz dokładnie za 1.5 tygodnia jak wszystko wypali jadę na 2 tygodnie w rejony Białostockie, Białowieża itp. razem z moją rodzinką, w tym 1.5 rocznym dzieckiem.

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum