...Z tym zwalnianiem samochodów na szutrowych drogach, to faktycznie ciekawe... Cywilizujemy się najwyraźniej jako społeczeństwo.
Ja nie wiem po co Ty ten rower brałaś ;P
/.../ na moje ukochane Podlasie.
na prośbę Waldemara link do filmiku dotyczący mini campera jego dzieło przeróbki autahttps://drive.google.com/file/d/1I3-GIIwBqB7ylM4K783y-910G7WLKDNu/view?usp=sharing
Cześć! Bajdarka to miejsce pierwsza klasa, dodatkowo z dziećmi cenowo wypadło nam bardzo korzystnie no i jak piszesz prysznice za free i z ciepłą wodą co nie jest standardem na Podlasiu. Wielkie dzięki namiary na to miejsce!Nad zalewem Siemianówka też nocowaliśmy, ale byliśmy jedyni i było spokojnie. Przeczytałem opis i obejrzałem zdjęcia. Miła wyprawa. Ja jeszcze swojej nie opisałem. Na razie kończę opis lipcowej wyprawki w góry.Jeszcze raz dzięki za namiary na noclegi i pozdrawiam!
Bardzo fajna wycieczka, to Podlasie faktycznie kusi - dawno tam nie byliśmy. Kto wie, może coś się uda pod koniec września urwać? Jeśli tak, z góry dzięki za inspiracje
Moniko, piękny wyjazd! Bardzo podobają mi się takie wycieczki ja ta Twoja. Chociaż nocleg na takim campingu jak w Siemianówce, to zdecydowanie nie moja bajka I pomyśleć, że takie rzeczy, to dzięki rowerowi i sakwom
No, no - nieźle Dla mnie pewnie za mało gąbki ale można karimatkę dorzucić. I piesek się pomieści.
@Waldemar - wrzuć potem zdjęcie tego camorra, proszę 🙃
Też nie mogę tego otworzyć...
Poszło?