A jeszcze lepiej, jakbyś puścił trasę przez ulicę Stromą w Ujeździe/Wielkiej Wsi - wtedy to już na pewno wszyscy by Cię zapamiętali
A nie myślałeś żeby odcinek z Brzezinki do Wierzchowie puścić Doliną Będkowską, Sokolica, możliwość popasu w Brandysówce zamiast na Orlenie, potem kawałek dalej w prawo ścianka za Będkowice i zjazd przez Bebło?
I na 300-ce w Płokach nie jechać do Myślachowic tylko prosto na Lgotę, nowiutki asfalt przez bukowy las, potem zjazd do Niesułowic, w prawo do lasu, nowy wąski asfalt przez las, Gorenice i zjazd do Krzeszowic Doliną Eliaszówki?
...No, ale omijamy wtedy Paryż! Zależy mi na Miękini, bo z niej jest widok na Tatry i Beskidy. Droga przez Paryż i Miękinię jest ładna....
To może tak? Omija 791 pod górkę.
No tak. Gdyby chcieć zaliczyć wszystkie fajne miejsca w pobliżu trasy to by pewnie do 750 urosła Jeśli chodzi o ruch turystyczny to trzeba mieć świadomość, że w czerwcową sobotę nie unikniemy zatłoczonych miejsc. Ale IMO warto, w końcu to Maraton Podróżnika a nie TdF
Tu jeszcze ważne info. Droga od parkingu przy wjeździe do Ojcowskiego Parku Narodowego do pierwszej serpentyny została wyrementowana. Gdyby tam był ten stary asfalt dalej, to bym sobie ten fragment podarował (bo to już by było 4 km rąbanki).Tak pozostaje tylko 1 km burku, 1 na 531 km trasy.
To ja właśnie pamiętam tą drogę, jak była totalnie rozwalona, dlatego tak ten kawałek rzucił mi się w oczy. Za starych czasów lepiej byłoby jechać tak, jak pisałeś, albo wzdłuż Doliny Prądnika i wyjazd dokładnie przy Bramie Krakowskiej.
To, co napisał Olo, brzmi rozsądnie.
okej, ankieta ruszyła tradycyjnie macie siedem dni, 9 listopada chwilę przed 20 poznamy wyniki(...)
Ponieważ są dwie propozycje, to rozumiem, że będzie tylko jedna tura? Kandydatura, która zgarnie więcej głosów zostaje wybrana?
Kandydatura, która zgarnie więcej głosów zostaje wybrana?
To jeszcze zależy od tego, która zgarnia więcej głosów. W razie co zrobimy reasumpcję i drugą turę, bo nie wszyscy dosłyszeli.