Autor Wątek: Roztocze - propozycja przejazdu po najpiękniejszych miejscach  (Przeczytany 10183 razy)

Offline Mężczyzna Pyndalarz

• Miasto: Katowice
  • Na forum od: 07.06.2020
Cześć,
Planuję jeszcze we wrześniu jakieś mini ultra (szosa) z Krakowa na Roztocze, przejechanie tam przez jakieś urokliwe miejsca, a następnie udanie się do miejscowości Jarosław i powrót pociągiem.

I tutaj potrzebuję Waszej pomocy. Czy mogę prosić o podrzucenie jakiś waszych tras przez roztocze i okolice (np. Szczebrzeszyn) lub chociaż o polecenie jakiś fajnych miejsc przez które warto przjechać, żeby zobaczyć trochę malowniczych widoków?
I też czy jak będę jechał od Stalowej Woli to jechać na Biłgoraj czy może zahaczyć jeszcze o Lasy Janowskie?

Z góry dzięki za pomoc  :)

Offline Mężczyzna pankracy

• koko dżambo i do przodu
  • Miasto: Kraków
  • Na forum od: 16.06.2015
    • Strava
i jak, pojechałeś? temat jeszcze aktualny?

Pogoda niestety uniemożliwiła mi wyjazd we wrześniu. Wydaje mi się że zostawię sobie tą trasę na wiosnę przyszłego roku. No chyba, że uda się z pogodą za jakieś 2 tygodnie, chociaż też się waham bo dni już krótkie.
No chyba, że ktoś mi powie że Roztocze jest najpiękniejsze właśnie jesienią to wsiadam na rower i jadę  :D

Trasę mam przygotowaną: https://www.komoot.com/pl-pl/tour/919881096?ref=atd

Offline Dream Maker

• Miasto: Baile Uí Mhatháin
  • Na forum od: 11.06.2011
Pogoda niestety umożliwiła mi wyjazd we wrześniu.

Znaczy się... byłeś, ale żałujesz? ;)
Do you have a dream? I'll make this dream come true. I'm... the Dream Maker

Offline Mężczyzna zly-sze

• Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 19.09.2019
Pogoda niestety uniemożliwiła mi wyjazd we wrześniu.

Ostatnie trzy soboty były idealne do jazdy na rowerze. Przy trasie 400 trzeba by już zahaczyć o noc, ale to się da zrobić ubraniem, ew. mocną nogą. Deszcze to jakieś siąpidła były, nie liczy się.

No chyba, że ktoś mi powie że Roztocze jest najpiękniejsze właśnie jesienią to wsiadam na rower i jadę  :D

Roztocze jest najpiękniejsze właśnie jesienią  ;D

Idą piękne dni z piękną pogodą na weekend, a roztocze w/g prognozy będzie skąpane w słońcu.

Jazda w nocy nie stanowi dla mnie problemu  ;) Natomiast deszczu nie lubię. Ale... Przede wszystkim nie zawsze mam czas. Zazwyczaj w sobotę jestem w pracy, więc często weekendy odpadają. Zobaczymy...
Jak tylko czas i pogoda pozwoli to jeszcze w tym roku się wybiorę. Jeżeli nie to na wiosnę przyszłego roku  ;)

Offline Mężczyzna zly-sze

• Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 19.09.2019

• Strava
Jeśli pogoda się utrzyma i żona pozwoli to w długi weekend pojadę sprawdzić jak to jest z tą jesienią na Roztoczu

Offline Mężczyzna Król Julian

• Miasto: Pabianice
  • Na forum od: 14.02.2017
Wywrotowa działalność wobec Antywyprawki i publiczne nawoływanie do niesubordynacji...  ;D

A większą mi rozkoszą podróż niż przybycie!

Jeśli pogoda się utrzyma i żona pozwoli to w długi weekend pojadę sprawdzić jak to jest z tą jesienią na Roztoczu
Złóż proszę relację z tego Roztocza  ;)

• Strava
To będzie wycieczka jednodniowa ale rzeczywiście planuje coś napisać gdy dojdzie do skutku, kilka atrakcji mam zamiar odhaczyć

Wysłane z mojego SM-G980F przy użyciu Tapatalka

• Strava
Wywrotowa działalność wobec Antywyprawki i publiczne nawoływanie do niesubordynacji...  ;D

Mnie chodziło o długi weekend październikowo/listopadowy pierwszolistopadowy  ;)

Offline Mężczyzna Król Julian

• Miasto: Pabianice
  • Na forum od: 14.02.2017
Posypuję głowę popiołem

A większą mi rozkoszą podróż niż przybycie!

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum