https://jurajskachata.pl/Kochani szosowi włóczędzy 🤟 Zbliża się marzec, a czasu coraz mniej do naszej imprezy.🚴🚴🚴Proszę deklarować się noclegowo w Agroturystyka Jurajska Chata, bo liczba miejsc ograniczona 🤟Nie trzymajmy właścicielki w niepewności* Zapisz się przez formularz że strony szosowa włóczęga* Zadzwoń do Jurajska Chata i powołaj się na Adam Skop ( Szosowa Włóczęga) * Zarezerwuj na swoje imię i nazwisko nocleg.Chcemy aby 👉👉do 15 marca 👈👈Decyzję noclegowe zapadły. Po tej dacie reszta miejsc noclegowych może zostać oddana innym chętnym zwiedzania Jury🤟
Dzwoniłem tam chyba miesiąc temu i nie było miejsc wolnych więc co tu się deklarować? Chyba, że z własnym namiotem
Czyli ta babka jest jakaś niepoważna bo w rozmowie ze mną twierdziła, że nie ma miejsc i może jak ktoś zrezygnuje to coś się uda załatwić. Z ciekawości zadzwonię do niej w poniedziałek. Może coś się zmieniło? edit:Dzwoniłem i potwierdza, że nie ma miejsc. Udało mi się dogadać na wynajem pokoju typu studio z innym uczestnikiem. Wcześniej takiej opcji nie proponowali.
Mam też jedno pytanie odnośnie zasad. Zebrać musimy minimum 5 pieczątek, ale czy jak nie dojadę do pozostałych miast , np z powodu kontuzji (ostatnio kolano mi się coś odezwało), to impreza będzie zaliczona? Zamierzam oczywiście zebrać 10 i tak też ułożyłem trasę, aby było to realne.
Podałem hasło, i nic nie proponowała. Dobra szkoda czasu na przepychanki słowne. Temat u mnie ogarnięty.