Autor Wątek: Annapurna Circuit - 2023. Wyjazd zorganizowany lub nie  (Przeczytany 706 razy)

Offline Mężczyzna Troglodyta

• Miasto: Katowice
  • Na forum od: 15.04.2016
Witam serdecznie

Szukam zorganizowanej wycieczki rowerowej w himalaje „Annapurna Circuit” na rok 2023 w porze po monsunowej.

Czy ktoś z forumowiczów może się orientuje czy pozostali jeszcze na rynku jacyś zapaleńcy którzy organizują tego typu wyjazdy.

Będę wdzięczny za wszelkie informacje i pomoc.

Pozdrawiam

Łukasz

P.S. - Rozważę też wspólne zorganizowanie takiego wyjazdu z kimś równie chętnym jak ja :)

Offline Dream Maker

• Miasto: Baile Uí Mhatháin
  • Na forum od: 11.06.2011
Do you have a dream? I'll make this dream come true. I'm... the Dream Maker

Offline Kobieta marg

• Miasto: Tychy
  • Na forum od: 01.01.2012
    • BIKE'OWO
Zdarzały się już tu poszukiwania partnerów na Annapurna Cirkut - sprawdź "szukaj"-ką. Życzę powodzenia.
Ale jeśli rozważasz udział w zorganizowanej imprezie, to raczej nie na tym forum. Jakoś nie kojarzę tu takich, którzy korzystają z zorganizowanych przez biura wjazdów rowerowych (choć może się mylę)

Są pewnie jakieś firmy, które mają taka ofertę. Pierwsza lepsza, która mi się pokazała w wyszukiwarce: https://odkryjnepal.pl/nepal/treking-nepal/wyprawa-rowerowa-nepal/
bikeowo, czyli moje podróżowanie

Offline Mężczyzna Rolf

• Miasto: Chorągwica k. Wieliczki k. Krakowa
  • Na forum od: 12.07.2011
MTB Academy z Krakowa organizowali - ale w sumie, to samemu taki wyjazd z 5 razy taniej wyjdzie. Wiem, bo ich tam spotkałem :)

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum