Autor Wątek: Witam  (Przeczytany 698 razy)

Offline sarcio

• Miasto: Łódź
  • Na forum od: 22.07.2010
Witam
« 31 Lip 2010, 13:12 »
Witam wszystkich
Mam na imię Piotrek , mam 37 lat i mieszkam w Łodzi.
Na rowerze przemieszczałem się jak większość ludzi tu obecnych już od wieku dziecięcego , poprzez szkolny i młodzieńczy aż do momentu zrobienia prawa jazdy i zakupu pierwszego samochodu (126p) i tutaj przyszedł rozbrat z rowerem na jakieś 17-18 lat :oops:
O rowerze przypomniałem sobie dopiero w tym roku , kiedy 3 lata po rzuceniu palenia okazało się że waga zaczęła  pokazywać dziwne rzeczy :shock: .
Walkę z nadwagą rozpocząłem od zakupu roweru kellys axis i pierwszych nieśmiałych "trasach" ok  5-7 km  :roll: , dziś jest to "już " ok 50-60 km i cały czas do przodu :lol: , wczoraj miałem małe święto mój pierwszy 1000 km na rowerze (od czasu kiedy jestem posiadaczem dowodu osobistego).
Od jakiegoś czasu obserwuje u siebie oznaki zadowolenia z jazdy ,  do niedawna był to głównie ból miejsca w którym plecy tracą swą szlachetną nazwę :roll:
Doszło do tego że będąc w tym roku na wakacjach w Czarnogórze zacząłem myśleć o tym żeby za rok zabrać tam rower i pozwiedzać trochę ten piękny kraj z siodełka , to na razie marzenia , ale...  
Wasze forum śledzę już od jakiegoś czasu  wiec postanowiłem się przyłączyć i przywitać .
Więc nie przedłużam .

Witam wszystkich forumowiczów i życzę miłego , przyjemnego i owocnego nawijania wstęgi dróg na koła

Bitels

• Gość
Witam
« 31 Lip 2010, 13:24 »
Witam, witam i może kiedyś spotkamy się na łódzkich ścieżkach:)

Offline Mężczyzna Borafu

• Moderator Globalny
  • Miasto: Łódź
  • Na forum od: 02.04.2010
Witam
« 31 Lip 2010, 16:26 »
Witaj sarcio

Offline Mężczyzna aard

• Miasto: Wiedeń
  • Na forum od: 15.08.2007
    • Moje wyprawy
Witam
« 1 Sie 2010, 22:22 »
Witaj, Krajanie! I jak ładnie, poetycko piszesz :)
Że nie wspomnę o poprawności językowej, choć nie dla wszystkich to oczywistość... ;)

A do Czarnogóry koniecznie wybierz się rowerem! Co prawda łatwo nie będzie, ale za to jak przepięknie...
A na rowerze zawsze jest miejsce siedzące... chyba że jesteś bikepackerem :p

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum