nauczyłem się od aarda
No właśnie w ostatnim czasie w kilku miejscach(youtube, blogi) widziałam informacje żeby stelaż przewozić osobno, bo może zrobić zniszczenia. A ja od zawsze przewożę dokładnie tak jak Daniel i nigdy nic się nie stało.
Tak naprawdę nie wiedziałem, że tak nie można, od zawsze tak robię, nauczyłem się od aarda
Cytat: Wilk w 24 Kwi 2023, 07:36Z moich rad - duże znaczenie ma tu szerokość baranka, 90% ludzi ma go za szerokiego. I wtedy właśnie dłoń wygina się do boku. W bikefitingu szerokość kierownicy to wymiar który najłatwiej ustawić - powinien być równy szerokości w barkach. A to co z reguły dostajemy w gotowych rowerach szosowych - to kierownica pasująca na dobrze napakowanego gościaBrzmi bardzo sensownie! Niestety, właśnie zmierzyłem swój baranek - 42 cm
Z moich rad - duże znaczenie ma tu szerokość baranka, 90% ludzi ma go za szerokiego. I wtedy właśnie dłoń wygina się do boku. W bikefitingu szerokość kierownicy to wymiar który najłatwiej ustawić - powinien być równy szerokości w barkach. A to co z reguły dostajemy w gotowych rowerach szosowych - to kierownica pasująca na dobrze napakowanego gościa