Gadaj do kamery jak jedziesz i jesteś zmęczony, głodny, gorąco, ciekaw jestem o czym powiesz i jak to wyjdzie.
sam zrobiłeś setki tysięcy na rowerze w tym biorąc udział w różnych ultra
Jak na razie jest trochę ponad 1,6 tych setek tysięcy, więc liczba mnoga choć skromna, to jednak jest uprawniona.
@Kubeush: kręć video dokłądnie tak samo jak do tej pory z dokładnie taką samą narracją głosową która stanowi lwią część oglądalności. I to, że dziadom się nie podoba, to ich problem, podobnie YouTube, TikTok, Rumble było wyśmiewane, a dzisiaj sami siedzą, korzystają z nowoczesnych form obracania pikselami.Kiedyś na Białorusi jechaliśmy rowerami, mój dwudniowy przypadkowy towarzysz spisywał wieczorem relację w zeszycie na papierze, okazało się że był poetą i regularnie wydawał swoje tomiki wierszy. Nikt nie podniósł jeszcze kwestii relacji papierowych. No jak? Co jest nie tak w papierze i wrzucaniu z nich skanów relacji do sieci? A gdzie tutaj przestrzeń, aby się przypierdolić?
Kolego @Wilk, już wcześniej była mowa, nie rżnij czerwonego cwaniaka, który wszędzie był i wszystko widział na rowerze. Poza tym przychylnym forum, regularnie Cię blokują na grupach dyskusyjnych FB ultra za głupkowate wypowiedzi, więc pisz co tam potrzebujesz i spokojnie odwal się ode mnie. "Uderz w rower a wilk się odezwie".
@Kubeush: Używasz? Twój gimbal ile wytrzymuje czasowo?