niewielką tzn ile? Poniżej 10 czy 20 km/h. Ja z sakwami czasami znużony nocą młócę sobie 17km/h.Wtedy też trzeba dopalać coś?
Fajna sprawa z tymi długimi. Mi to tego brakuje, żeby mrygnąć autu z naprzeciwka jak jedzie na długich.
Trzeba też brać pod uwagę, że coraz więcej samochodów ma automatyczne długie światłą, które nie zawsze reagują na słabą lampkę rowerową.
Cytat: zly-sze w 10 Sty 2023, 10:45Fajna sprawa z tymi długimi. Mi to tego brakuje, żeby mrygnąć autu z naprzeciwka jak jedzie na długich.Trzeba też brać pod uwagę, że coraz więcej samochodów ma automatyczne długie światłą, które nie zawsze reagują na słabą lampkę rowerową.
Cytat: PABLO w 10 Sty 2023, 11:08Cytat: zly-sze w 10 Sty 2023, 10:45Fajna sprawa z tymi długimi. Mi to tego brakuje, żeby mrygnąć autu z naprzeciwka jak jedzie na długich.Trzeba też brać pod uwagę, że coraz więcej samochodów ma automatyczne długie światłą, które nie zawsze reagują na słabą lampkę rowerową.No właśnie po to długie jest potrzebne, żeby ten automat zadziałał. Bo kierowcy to wiadomo, jedni sami skrócą inni mają głęboko.
Bo widzę, że obecnie pojawia się coraz więcej modeli na większe ogniwa 21700.
Natomiast mam pytanie, czy ktoś badał, jaki jest zysk 21700 vs 18650? Oczywiście nie chodzi mi o jakieś wyliczenia, tylko na podstawie praktyki raczej. Czy dużo dłużej świeci?