Kiedyś próbowałem dowiedzieć się czegoś od MacTronika (...)
Oferta MacTronika wygląda jak logowanie produktów z Chin.
Po inne modele warto sięgnąć wtedy gdy szukamy czegoś innego niż siły światła, np. gdy ważne jest dla nas odcięcie przeciw oślepianiu
Ten jest dla mnie istotny, jak używałem Fenixa, to kierowcy niekiedy "pozdrawiali" mnie światłami długimi, choć nie nie używałem słabszego trybu (300 lumenów). Porządne mocowanie też by się przydało, właśnie ten element rozwaliłem kilka dni temu w Sigmie Aura. Było mało miejsca na baranku - Garmin okazał się osobnikiem silnie terytorialnym i wygrał pojedynek na wytrzymałość dosłownie utrącając konkurenta Teraz szukam czegoś mocowanego nad kołem.
Chciałbym kupić do niej kilka ogniw 21700 o pojemności 5000 mAh. Czy ktoś mógłby polecić sprawdzone marki ogniw i sprawdzonych sprzedawców? Przeglądałem oferty ogniw m.in. Samsung ale z opinii np na Allegro wynika, że trafiają się podróbki bądź używane ogniwa sprzedawane nowe.
Jestem zdecydowany na zakup Lumintop B01. Chciałbym kupić do niej kilka ogniw 21700 o pojemności 5000 mAh. Czy ktoś mógłby polecić sprawdzone marki ogniw i sprawdzonych sprzedawców? Przeglądałem oferty ogniw m.in. Samsung ale z opinii np na Allegro wynika, że trafiają się podróbki bądź używane ogniwa sprzedawane nowe.