Autor Wątek: Jura K.Cz. 2023  (Przeczytany 6525 razy)

Offline nie.dzielny

• Miasto: Łódź
  • Na forum od: 01.04.2009
Odp: Jura K.Cz. 2023
« 12 Sie 2023, 21:23 »
Gdybym miał jechać cały region i tak +/- w osi SOG to coś takiego: https://ridewithgps.com/routes/41997849
Przejechane. Trasa super. Podziękowania dla autora.

Wszystkie zawarte tutaj opinie są moimi subiektywnymi odczuciami z którymi w pełni się zgadzam

Offline Mężczyzna MichałD

• Miasto: Jura Krakowsko-Częstochowska
  • Na forum od: 27.11.2013
    • Między Wartą, Pilicą i Nidą
« 13 Sie 2023, 19:49 »
Super że się podobało, choć ciekawym wrażeń i czy cała trasa czy fragmenty.

Teraz mam szał na całego, z komórki tylko maila, messengera i fajsa, tradycyjne fora wieczorami na chwilę jak do kompa siadam.
Kajakiem, pieszo, rowerem między Wartą, Nidą i Pilicą - blog wycieczkowy.

Offline Mężczyzna rmk

• Miasto: Poznań
  • Na forum od: 12.01.2013
« 13 Sie 2023, 20:11 »
Trasę przedstawiłeś taką, że tylko można chwalić i dziękować. Jestem z młodym teraz w Karlinie, na razie dwa dni praktycznie po śladzie i jesteśmy zachwyceni, widoki, atrakcje, krajobraz, miłość od pierwszego wejrzenia.
Nie odkładaj marzeń. Odkładaj na marzenia.

Offline nie.dzielny

• Miasto: Łódź
  • Na forum od: 01.04.2009
« 13 Sie 2023, 21:30 »
Jechałem z sakwami. Mój slickowaty Mondial na tyle czasami nie dawał rady na kamyczkach i błocku (jechalem zaraz po prawie tygodniu opadów).
Trasę podziliłbym na dwie części. Do Pilicy to 'dzikość serca' - wszystko co sobie można wymarzyć. Czyli ścieżynki, korzenie, wpychy, zjazdy takie bardziej pod DH, leśne dukty. Od Pilicy więcej asfaltów - co nie znaczy że jest łatwiej. Widokowo - coś pięknego. Czasami czułem się jak Beskidzie Niskim. Trasa w 100% trafiona w mój styl jazdy. Gdybym miał ją powtórzyć to na pewno na lekko - noclegi w agro i opona z dobrymi klockami z tyłu. I nie w takim słońcu :)
Wszystkie zawarte tutaj opinie są moimi subiektywnymi odczuciami z którymi w pełni się zgadzam

Offline Mężczyzna rmk

• Miasto: Poznań
  • Na forum od: 12.01.2013
« 19 Sie 2023, 12:16 »
Wczoraj w nocy wróciliśmy z synem do domu. Jeszcze raz dzięki @MichałD za podpowiedzi i zarys trasy. Jeteśmy zachwyceni Jurą. Wyszło nam prawie 350km i prawie 4000m w górę. Jak znajdę chwilę to napiszę jakąś relację. Przepiękny rejon.
Nie odkładaj marzeń. Odkładaj na marzenia.

Offline Mężczyzna Mortifer

• Miasto: Tychy
  • Na forum od: 01.08.2016
« 19 Sie 2023, 12:44 »
Zapraszam na przyszły weekend do Niegowej.
https://pmno.pl/pl/marathon/results/2023-korno/
Będziesz mógł sobie poeksplorować teren przez prawie 11 godzin, szukając punktów kontrolnych.  ;D

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum