pojechałem nad Wieprzę
Próbują co poniektórzy odliczać dni, do mojej śmierci na forum ale to nie będzie eutanazja.Okazuje się, że fakt, który łączy, czyli podróże i rower, to za mało. Musisz mieć do tego jeszcze odpowiednie przekonania.Masz być proukraiński.
Całkowita bzdura.Szy został usunięty z forum za zbyt kolorowe foty na przykład.Do każdego, kto nie trzyma jęzora we właściwym tyłku, można się bezkarnie przypierdolić o niuanse.
...Nie, masz nie być chamski i nie traktować innych pogardliwie. ...
Cytat: Darek Elwood w 13 Cze 2023, 07:37pojechałem nad WieprzęTym razem inny odcinek, niż poprzednio?Fajne są te pomorskie rzeki. Ja w czwartek dwa razy przekraczałem Słupię. W Soszycy kajakarzy multum i to już fajne nie było. W sobotę też planuję być nad Słupią, ale tym razem dolny odcinek od Słupska do Ustki, w drodze na mój ulubiony fragment wybrzeża między Ustką a Rowami.
Całkowita bzdura.Szy został usunięty z forum za zbyt kolorowe foty na przykład.
Cytat: ślimac w 13 Cze 2023, 10:51Całkowita bzdura.Szy został usunięty z forum za zbyt kolorowe foty na przykład.A czy to nie jest tak, że Szy sam zrezygnował z pisania ze względu na bezpośredni konflikt z Wilkiem?
Cytat: Borafu w 13 Cze 2023, 11:06...Nie, masz nie być chamski i nie traktować innych pogardliwie. ...Chamski, to ja jestem dla chamów. Obywatel "pe" jest tego przykładem. Pogardliwy dla stosujących podwójne standardy. Ty je stosujesz. Żalu nie mam. Pogardę tak.
A czy to nie jest tak, że Szy sam zrezygnował z pisania ze względu na bezpośredni konflikt z Wilkiem?
Ale jakie miał wyjście ?Mógł tolerować bezustanne i bezkarne ataki po prawie każdym swoim poście, albo zrezygnować z pisania i obecności w tym toksycznym dla niego miejscu.Nie widzę różnicy pomiędzy usunięciem a tolerowaniem i akceptowaniem działalności jakiegoś typa, które w rezultacie zmuszają do rezygnacji z udzielania się na forum.Ty niby również dobrowolnie usunąłeś swoje posty ...
Szy został usunięty z forum za zbyt kolorowe foty na przykład.
Równie dobrze mógłbyś napisać, że ja zostałem wyrzucony z forum za nietrafne prognozy lub kiepskie wieże widokowe A tak jednak nie było.