Ja tu cały czas piszę o zmianie biegów ;] konkretnie to ta mała dźwignienka zwłaszcza w Ultegrze 6700 nie ma wyraźnego punktu, w którym następuje przeskoczenie na innym bieg. Tiagra jest stosunkowo twarda, ale przynajmniej ten punkt jest jednoznacznie wyczuwalny.
No i teraz można coś ocenić.Jak dla mnie - nie te kolory.Mam 3 pytaniaCzemu zdecydowałeś się na hamulce szczękowe?Jak Ci się jeździ na tym siodełku i czy masz może porównanie do Speca Power?Ile kosztował cały projekt - oczywiście jeśli nie chcesz to na to pytanie nie odpowiadaj.
Wizualnie to tak lata 2008 - 2012 Mnie się nie podoba, ale skoro sam tak wybrałeś, to chyba trafia w Twe gusta
Taki urok części manetek Shimano, że na małej dźwigience nie ma wyraźnego "kliku", ale zmienia to biegi tak samo dobrze jak manetka, gdzie jest wyraźny klik. To jest tylko kwestia gustu, nie wpływająca na funkcjonalność.
Rok przejeździłem na nich i nic dziwnego nie widzę. Mi odpowiadają hamują, zmieniają biegi płynnie i szybko. Zmieniać nie zamierzam
Fajna i lekka maszyna. Patrząc na ustawienie siodła i kokpitu to rama chyba jednak co najmniej o rozmiar za mała dla Ciebie
No to Mario Cipollini też miał za mały rower