Autor Wątek: Prox Dual Power - nie działa  (Przeczytany 846 razy)

Offline Mężczyzna sierra

• Miasto: Elbląg
  • Na forum od: 06.09.2017
Prox Dual Power - nie działa
« 15 Mar 2023, 18:43 »
Od pewnego czasu używam również tego
Lampka przednia PROX Dual Power
https://www.centrumrowerowe.pl/lampka-przednia-prox-dual-power-i-pd3534/?v_Id=72498&gclid=Cj0KCQjw2cWgBhDYARIsALggUhrtTHqamAAJv1AemM4W0N9dPgvol5IayZzRQ-vr67OPgjMUkBadJR0aAozoEALw_wcB
 I po ostatnim rowerowania coś się z nią stało.
Zapomniałem ją wypiąć i po kilku dniach (przy następnym rowerowaniu) stwierdziłem że coś z nią jest nie tak.
Po podpięciu pod aku świecą się diody wskazujące maksymalny poziom naładowania i jednocześnie lampka nie daje się uruchomić.
Poprzednio takie zapominalstwo kończyło się rozładowaniem Aku, ale po jego naładowaniu lampka działała. Teraz jest inaczej.
Czy to już jej kres, czy da się coś z tym zrobić?

Offline Mężczyzna sierra

• Miasto: Elbląg
  • Na forum od: 06.09.2017
Odp: Prox Dual Power - nie działa
« 23 Mar 2023, 18:02 »
Od pewnego czasu używam również tego
Lampka przednia PROX Dual Power
https://www.centrumrowerowe.pl/lampka-przednia-prox-dual-power-i-pd3534/?v_Id=72498&gclid=Cj0KCQjw2cWgBhDYARIsALggUhrtTHqamAAJv1AemM4W0N9dPgvol5IayZzRQ-vr67OPgjMUkBadJR0aAozoEALw_wcB
 I po ostatnim rowerowania coś się z nią stało.
Zapomniałem ją wypiąć i po kilku dniach (przy następnym rowerowaniu) stwierdziłem że coś z nią jest nie tak.
Po podpięciu pod aku świecą się diody wskazujące maksymalny poziom naładowania i jednocześnie lampka nie daje się uruchomić.
Poprzednio takie zapominalstwo kończyło się rozładowaniem Aku, ale po jego naładowaniu lampka działała. Teraz jest inaczej.
Czy to już jej kres, czy da się coś z tym zrobić?

Zdaje się, że naprawiłem lampkę.
Nie wiem jak to się stało, odkręciłem śrubki, przykrecilem...
Znowu odkręciłem, przykrecilem. Postukałem w obudowę i ... Odżyła.
Cud, po prostu cud 😉

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum