Autor Wątek: Ekipa Weekendowo - Urlopowa  (Przeczytany 1803 razy)

Offline Mężczyzna Paweł_Lfc

• Miasto: Bielsko-Biała
  • Na forum od: 21.02.2019
Ekipa Weekendowo - Urlopowa
« 28 Mar 2023, 21:17 »
Czołem!

Z tej strony Paweł, mieszkaniec Bielska-Białej, mam 28 lat, kocham podróżować i w bieżącym roku mam zamiar "nawrócić się" do wyjazdów rowerowych, które w ostatnich latach zaniedbałem.

Szukam ludzi otwartych, chętnych na poznawanie nowych miejsc, ludzi. Fajnie by było znaleźć paczkę pozytywnie się nakręcającą. Mam paru znajomych, którzy kupili rowery, sakwy i chcą jeździć, ale - nie zawsze możemy się zgrać z terminami, a po drugie im więcej tym lepiej, zawsze też warto robić wyjazdy w różnych konfiguracjach, co by nie było nudno.  ;)

W tym roku chciałbym zjechać Lubelską i Podlaską część Green Velo, zobaczyć pierwszy raz Kielce (jedyna stolica wojewódzka w której jeszcze nie byłem!), zjechać Velo Dunajec, jurę Krakowsko-Częstochowską i być może zabrać się gdzieś z rowerami zagranicę - tutaj w grę wchodzi Austria/Niemcy/Szwecja.

Typ wyjazdu jakie mnie interesują to przede wszystkim wyjazdy typu low-budget. Mniej znaczy więcej, oczywiście nie wykluczam zatrzymywania się na kwaterach czy w hotelu, ale generalnie dużo bardziej cieszą mnie noclegi na dziko, czasem na campingu. Klimat wyjazdu kojarzy mi się również z ogniskiem, kuchenką gazową, namiotem, gitarą i tego typu rzeczami.

Termin: Przede wszystkim urlopy: Wstępnie mam 2 tygodnie wpisane na czerwiec i 2 tygodnie wpisane na sierpień, planuję też robić wycieczki weekendowe, a także skorzystać z majówki jeśli pogoda pozwoli.

Zapraszam do kontaktu,
Pozdrower czy jak to tam :D

Offline Mężczyzna WujTom

• Administrator
  • Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 17.10.2016
    • Wuj Tom w podróży
Odp: Ekipa Weekendowo - Urlopowa
« 28 Mar 2023, 22:11 »
Cześć i czołem.

Ja odpadam ale pewnie ktoś się znajdzie.
Zawsze możesz wybrać się na jedną z imprez forumowych gdzie poznasz ludzi w "realu" i łatwiej będzie o wspólny wypad.
Wolność kocham i rozumiem
Wolności oddać nie umiem ...

Offline Mężczyzna Paweł_Lfc

• Miasto: Bielsko-Biała
  • Na forum od: 21.02.2019
« 30 Mar 2023, 21:51 »
Cześć i czołem.

Ja odpadam ale pewnie ktoś się znajdzie.
Zawsze możesz wybrać się na jedną z imprez forumowych gdzie poznasz ludzi w "realu" i łatwiej będzie o wspólny wypad.

Popatrzę na wydarzenia, dzięki za info  :)

Offline Mężczyzna WujTom

• Administrator
  • Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 17.10.2016
    • Wuj Tom w podróży
« 30 Mar 2023, 22:02 »
Po za jutrzejszą "Roztoczańską" to następna w kolejce impreza to zlot forum w maju
Wolność kocham i rozumiem
Wolności oddać nie umiem ...

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum