Sierra - przeskakujesz na weganizm?
@Magda, dostałem opiekunkę celu i zobaczymy czy sobie poradzi z moimi oczekiwaniami i wymaganiami.
/.../Jeśli Ktoś będzie zainteresowany, założę odrębny wątek i tam się będę (oczywiście jeśli będzie takie zapotrzebowanie) uzewnętrzniać.
Cytat: sierra w 7 Maj 2023, 21:02/.../Jeśli Ktoś będzie zainteresowany, założę odrębny wątek i tam się będę (oczywiście jeśli będzie takie zapotrzebowanie) uzewnętrzniać.Dawaj!(Jak Ciebie czytam, wraz założyłem kask, ochraniacze, zapiąłem pasy - .)Pyt. 1: Czemu wegA, nie wegE?
Tak, jestem. - Obserwuję lot taikonauty.
Wega, bo to wymaga większej dyscypliny, której mi brakowało.
Nie, nie - na bikestats było okej (pofilowałem se też na Twe Szerszenie).Taikonauta, Stąd:
Przeszedłem na wegetarianizm ok 10 lat temu. Różnicy w wynikach sportowych nie zauważyłem, a dużo wtedy biegałem, więc mogłem łatwo porównać czasy na różnych dystansach.Cytat: sierra w 8 Maj 2023, 09:36Wega, bo to wymaga większej dyscypliny, której mi brakowało.Przypomniało mi się, jak pewien znajomy rzucił palenie w Sylwestra. Żeby sobie podnieść poprzeczkę, postanowił nosić przy sobie paczkę papierosów. Podobno nie przetrwał jednego dnia
By o "L" nie być posadzony (słaba to chwała), wpisy czynić tu będę 😉 -jeśli zapotrzebowanie