Wg opisu pole BRM Speed wyświetla aktualną prędkość i średnią względem upływającego czasu (ewentualnie czasu ruchu).
Czy jest jakiś lifehack, żeby przybliżać przyciskami, zamiast przeklikiwać się przez całe menu?
Przytrzymać prawy górny 3s i pokażą się znaki zooma koło lewych przycisków. To samo na mapie jak i profilu wysokościowym.
Cytat: zly-sze w 5 Cze 2023, 16:26 Przytrzymać prawy górny 3s i pokażą się znaki zooma koło lewych przycisków. To samo na mapie jak i profilu wysokościowym.Ok, połowa sukcesu. A jest jakis sposób, aby taki tryb był na stałe do czasu wyłączenia? Częściej brakuje mi przybliżania niż pozostałych ekranów, bo ich niemal w ogóle nie uzywam. Łapanie w trakcie jazdy na 3s co większy rozjad/skrzyżowanie może z czasem sie nudzić
I druga sprawa - w jakis sposób działa widocznośc innych użytkowników na trasie? Jakiego protokołu to używa, wifi? Wyłączyłem BT, wywaliłem apkę z teleofnu, a i tak na trasie co chwila mi zawodnicy wyskakiwali. Przyznam, ciekawa opcja, ale chciałbym mieć nad nią jakieś panowanie, wiedzieć, ile to baterii zżera.
Ja używam autozooma. Idealny nie jest, bo po skręcie nie oddala, ale na sam skręt zawsze jest zoom odpowiedni. Idealnie by było, gdyby autozoom po skręcie oddalał się na zadany poziom, no ale nie można mieć wszystkiego.
Jakich użytkowników, jak to włączyć?
Co o tym myślicie?
Wystarczy przejrzeć ślad na mapie, żeby zobaczyć czy i ile jej jest wczytane