Zwróćcie jeszcze uwagę, że Strava do średniej mocy bierze także okresy bez pedałowania, więc podaje inną moc niż na przykład Garmin Connect.
Na drugi raz, jeśli nie znasz drugiego człowieka, nie wiesz jakie ma doświadczenie i wiedzę, to mu nie pisz, że o czymś nie ma pojęcia. Skup się na sobie.
To zależy jak ustawisz zapis mocy w Garminie. Jak nie pomijasz wartości zerowych to powinno być to samo
Masz rację, że z czujnikiem mocy wychodzi dokładniej. Zgadzam się z tym i napisałem to.
Mi chodzi o to, żebyś nie oceniał czyjejś wiedzy skoro jej nie znasz. Różnimy się w ocenie przydatności kalkulacji Stravy. Natomiast nie możesz zarzucić mi, czy komukolwiek innemu braku wiedzy.
I jeżeli zarzucasz mi wprowadzanie ludzi w błąd, to może najpierw napisz w tej sprawie do Stravy. Link do bloga pojedynczego cyklisty niewiele tu zmienia.
...To nie jest nic zaskakującego. W każdym wyscigu jazda czołówki podobnie wygląda. Na wyścigach 500-600km rzadko zwyciezcy maja wiecej niz godzinę postojów.
Pytanie do innych użytkowników : czy ktoś, kiedykolwiek "przekrzyczał" Wilka, bez uciekania się do niskiej jakości argumentów?Chyba nie, dlatego nie używając takowych podziękuję za dyskutowanie z moim interlokutorem n/t mocy.Peace!