Autor Wątek: Przemyśl - Lublin 16-18 czerwca 2023  (Przeczytany 1509 razy)

Offline Mężczyzna gankor

• Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 13.06.2023
Przemyśl - Lublin 16-18 czerwca 2023
« 13 Cze 2023, 21:15 »
Mam zaplanowaną wycieczkę rowerową w tym terminie. Niestety z przyczyn losowych kolega nie może jechać. Szukam kogoś, kto byłby zainteresowany wycieczką. Noclegi po drodze zarezerwowane . Noclegi w okolicach miejscowości Narol i Janów Lubelski. Dzienny dystans około 100 km. Całość około 280 km. Część wycieczki szlakiem green velo, więc zarówno asfalt, jak i szuter czy leśne drogi. Trasa do Lublina w ostatni dzień najszybszą mało ruchliwą trasą. Bilety kolejowe na trasie Warszawa-Kraków i Kraków -Przemyśl też są (na dzień 15.06.2023). wyżywienie po drodze w restauracjach, śniadania w miejscach noclegu. W przypadku deszczu planuję jechać do miejsca noclegu.

Ze względu na planowany dystans preferuje osoby, która pokonywały już podobne trasy.

Offline Mężczyzna podjazdy

• niech tak się stanie
  • Miasto: Poznań
  • Na forum od: 01.02.2011
Mam zaplanowaną wycieczkę rowerową w tym terminie. Niestety z przyczyn losowych kolega nie może jechać. Szukam kogoś, kto byłby zainteresowany wycieczką. Noclegi po drodze zarezerwowane . Noclegi w okolicach miejscowości Narol i Janów Lubelski.
Jeśli mogę zapytać, czy główną przyczyną szukania kompana jest problem finansowy (noclegi stają się 2 razy droższe), czy obawa przed jazdą samemu? Nietrafiony kompan tudzież kompanka wyrwany na chybcika może popsuć cały wyjazd. Ja bym nie ryzykował dla tych noclegów, nawet jakby to były koronne apartamenty :D
"Mogło być gorzej. Twój wróg mógł być twoim przyjacielem." Stanisław Jerzy Lec.

Offline Mężczyzna gankor

• Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 13.06.2023
zdaję sobie sprawę, ale zaryzykuję. Noclegi nie są problemem, wyjazd samotny też nie wykluczam :)

Offline Mężczyzna podjazdy

• niech tak się stanie
  • Miasto: Poznań
  • Na forum od: 01.02.2011
zdaję sobie sprawę, ale zaryzykuję. Noclegi nie są problemem, wyjazd samotny też nie wykluczam :)
Szansę zwiększa wrzucenie linka do trasy. Tym niemniej bardzo mało czasu jest, więc szanse niewielkie.
"Mogło być gorzej. Twój wróg mógł być twoim przyjacielem." Stanisław Jerzy Lec.

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum