Autor Wątek: Mocowanie bagażnika w rowerze z pełnym zawieszeniem  (Przeczytany 3421 razy)

Offline Mężczyzna aard

• Miasto: Wiedeń
  • Na forum od: 15.08.2007
    • Moje wyprawy
Cytat: "toosh"
Miałem podrzucić na pw ale zapomniałem ;]. 180$ za bagażnik do fulla, 320$ komplet LINK

Heh, wygląda trochę jak sedes ;)
Nie jestem pewien, czy rozumiem (szkoda, ze nie ma foty, na której byłby zamocowany do roweru), ale wygląda na to, że ten patent ma szanse się sprawdzić, jeśli chodzi o mocowanie. Pytanie co z wytrzymałością tegoż, ale producent niby twierdzi, że 25kg w terenie, a to dużo więcej niż potrzeba. Właściwie wystarczyłoby przymocować do niego namiot, śpiwór, materac i może jakieś większe ciuchy, czyli rackpacka. Hm...
Dzięki za pomysł, Toosh! :)
A na rowerze zawsze jest miejsce siedzące... chyba że jesteś bikepackerem :p

Offline toosh

• Miasto: Żywiec
  • Na forum od: 14.02.2009
    • http://toosh88.blogspot.com/
www.toosh88.blogspot.com "prawie ULTRALIGHT"

Offline zimny

• Miasto: krk
  • Na forum od: 01.07.2010
witajcie.

moze poratujecie? chcialbym zamontowac bagaznik do ramki bez oczek. Odnalazlem kiedys zarowno na allegro (po okolo 9pln), jak i pozniej w jakims sklepie i-netowym (ale nie moge znalezc to samo za okolo 3pln) - swoiste obejmki. Zalaczam foto ponizej, przedstawia ono  wersje bardziej profesjonalna.
Czy ktos potrafi mi poradzic gdzie zakupic podobne obejmki? (sluzace zamiast oczek w ramie)?

Offline Mężczyzna yoshko

• Administrator
  • Kto smaruje ten jedzie.
  • Miasto: Strzelce Opolskie - Biała Podlaska
  • Na forum od: 11.06.2009
    • Blog Yoshkowy

Offline pajak

• Miasto: Gdynia
  • Na forum od: 22.06.2010
hmmm. Możesz jeszcze wziąć nożyce do blachy (no.. zwykłe też poradzą) albo brzeszczot, wiertarkę i zrobić sobie samemu :) Fantazji w tym jest dokładnie zero
Trole są samotnikami i unikają słońca.

Offline zimny

• Miasto: krk
  • Na forum od: 01.07.2010
dzieki za linka i za rade, ale jak mam kupowac nozyce i blache to chyba mnie taniej wyjda takie dwa uchwyty;)
pozdrorowero

Offline Mężczyzna cinek

• SP2SJ
  • Miasto: Bydgoszcz
  • Na forum od: 12.03.2008
Nie masz kupować tylko wziąć :-)
Cytat: miki150
Cinek muszę powiedzieć, że jesteś bardziej fotogeniczny, kiedy Cię na zdjęciu brakuje

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum