Cytat: Darek Elwood w 4 Sie 2023, 08:31Pierwsze pytanie, jakie bym zadał koleżance tak naprawdę, to co ona rozumie przez "długie wyprawy".Cytuję z pierwszego wpisu:Moją pierwszą długą wyprawę planuję zacząć w okolicach Wrocławia i skończyć w okolicach miejscowości Berno w Szwajcarii ( około 1133 km w jedną stronę - w drugą może być i dłużej bo chciałabym wrócić inną trasą - nie wiem jeszcze dokładnie jaką - plan się tworzy ).
Pierwsze pytanie, jakie bym zadał koleżance tak naprawdę, to co ona rozumie przez "długie wyprawy".
I tak odesłałbym panią do wątku Magdy.
Dziękuję wszystkim za odpowiedzi / wypowiedzi / podpowiedzi.Cieszę się, że zapytałam was o zdanie
I jesteś mądrzejsza po odpowiedziach? Ja np dowiedziałem się, że mój wyprawowy rower na wyprawy się nie nadaje:
Myślę, ze teraz najbardziej możemy pomóc @Nika, jak podrzucimy jakieś linki do rowerów, które w naszej ocenie są ok. Będzie mogła zobaczyć co poeta miał na myśli i wyrobić sobie jakieś własne spostrzeżenia. W końcu to i tak musi być jej decyzja. Znam np. takich na tym forum, którzy np. potrafią wybierać w oparciu czy rower jest ładny czy brzydki Jak wszyscy wiedzą za 5 minut wątek zamieni się w dyskusję o przewadze świąt Wielkanocnych nad Bożego Narodzenia... vide podsumowanie @Romal'a. I każdy będzie miał swoje święte racje. Zatem panowie od monitowania portali aukcyjnych, macie swoje 5 minut
Skoro nosisz się z rowerowaniem, podróżowaniem, na rower wydaj więcej, niż tysie dwa - raz więcej płacąc, wydasz mniej na rower (tak szybko nie będziesz chciała go wymienić na lepszy - drugi).
Znam np. takich na tym forum, którzy np. potrafią wybierać w oparciu czy rower jest ładny czy brzydki