Ale zaraz, zaraz.. nie pytałeś już nas o polecenie roweru?
Trzeci rok pytam, ale co coś mi wpadnie w oko, to zawsze coś forumowicze mają temu czemuś do zarzucenia Ten breezer u góry fajny, tylko żeby linki miał pochowane
Widziałeś? ^^
do paska nie mam przekonania
Pomóżcie ignorantowi. Uzbierałem, dla niektórych pewnie skromne, 5kk PLN. I że tak zacytuję klasyka: "Kowalski, opcje!". Bo sam z siebie, to pewnie będę kolejne 10 lat jeździł na antyku https://www.olx.pl/d/oferta/rower-gravel-breezer-doppler-pro-60cm-shimano-tiagra-2x10-hydraulika-CID767-ID14W1Y5.html
ile Ty masz wzrostu jak podajesz rozmiar z linku 60?(...)Nie za bardzo wiadomo, czego Ty właściwie oczekujesz.
Generalnie jak pisze EASYRIDER77 to szału nie ma. A jeżeli rozglądasz się już jakiś czas za rowerem to poczekaj jeszcze trochę, rozbieraj, będzie większe pole do popisu
we względnym komforcie i po naprawdę rozmaitym terenie (jestem zwolennikiem hejhej przygodo i "a gdzie ta zapuszczona dróżka prowadzi)
Cytat: Bazyl3 w 18 Mar 2025, 08:48we względnym komforcie i po naprawdę rozmaitym terenie (jestem zwolennikiem hejhej przygodo i "a gdzie ta zapuszczona dróżka prowadzi)W takim razie sprawdź jakie opony wchodzą w tą ramę. Przy takim nastawieniu 2" powinna przyjmować bez mrugnięcia okiem.
Pomóżcie ignorantowi. Uzbierałem, dla niektórych pewnie skromne, 5kk PLN.
Może coś ze stajni Gianta (Roam - mam ja, ewentualnie Toughroad - ma na pewno ktoś z forum, więc można dopytać o wrażenia)? Tylko tam nie będzie baranka.