Autor Wątek: Puławy - pytanie o przejazd  (Przeczytany 5282 razy)

Offline Mężczyzna Bazyl3

• Miasto: świętokrzyskie
  • Na forum od: 02.09.2015
Odp: Puławy - pytanie o przejazd
« 20 Sie 2023, 07:36 »
Dzięki za wszelkie podpowiedzi. Trasa piękna i, jak się okazało, nie taki diabeł straszny. Gdyby nie upał na odkrytych odcinkach w połączeniu z sumą podjazdów, byłaby bajka :) No i przeżarłem się w Sąspówce, ale to już moja wina. Podsumowując - pojechałbym jeszcze raz :D

Offline Mężczyzna transatlantyk

• Moderator Globalny
  • GM 2420
  • Miasto: Annopol
  • Na forum od: 21.11.2007
    • Rowerem przed siebie.
« 20 Sie 2023, 08:57 »
Podsumowując - pojechałbym jeszcze raz
To najbardziej pozytywna recenzja.

Offline Mężczyzna Bazyl3

• Miasto: świętokrzyskie
  • Na forum od: 02.09.2015
« 24 Sie 2023, 09:35 »
Podbudowany fajnością wspólnie omówionego Ojcowa, pytam ponownie - jakaś urokliwa trasa, jednodniowa, w promieniu 150, max 200 km od Kielc. Na weekend zapowiadają upały i gwałtowne burze, ale chciałbym mieć jednak plan, bo a nuż ... :)
Trasa niedługa, bo Ojców pokazał, że PŻona źle reaguje na miks górek i wysokiej temperatury, tak do 60-70 km. Mam co prawda trzy propozycje, ale robione były pod solo i mają ponad 100 km, a w jednym przypadku również 1200 up. Chodziły mi po głowie: Kampinos, okolice Przemyśla albo Zalewu Sulejowskiego (Spała, Inowłódz) i chyba najbardziej lajtowa, ale już częściowo znana - kółko ze Zwierzyńca przez Szczebrzeszyn, Zamość.
Jakieś kontrpropozycje albo co zobaczyć w podanych lokalizacjach, żeby było samo gęste? :D
EDIT: W międzyczasie doszło do wstępnego zaaprobowania całkiem innego pomysła :)

https://www.komoot.com/pl-pl/tour/1276100392?ref=wtd&share_token=ahfDfqfXNpBPzJaDbDOoufkMA47LBII1jUtGHXkd3nTmiOgh3I
« Ostatnia zmiana: 24 Sie 2023, 11:41 Bazyl3 »

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum