Autor Wątek: Wyprawy po PL i Świecie-jest tu miłośniczka aktywnego życia z Dolnego Śląska?  (Przeczytany 1637 razy)

Offline Piotrek81

• Miasto: Jelenia Góra
  • Na forum od: 06.01.2011
Cześć 🖐

...szykuję kolejne wyprawy po PL i po Świecie i chciałbym dzielić te wrażenia z drugą osobą.

Jestem ciekaw czy w tak licznym gronie jest miłośniczka aktywnego życia z Dolnego Śląska, której "paliwem" jest m.in. ciekawość świata i ludzi; która czerpie energię z nowo odkrytej trasy rowerowej, ale też z ciekawego podcastu, książki, ambitnego filmu, eventu; dla której rozmowa z nowo poznanym człowiekiem lub spróbowanie/ugotowanie nowego dania jest też mikro-przygodą. Innymi słowy, która ceni jakościowo spędzony czas.

Dla której weekend spędzony na gravelu lub szosie w nowym zakątku Polski, wyprawa dookoła Polski to doskonały pomysł na aktywny odpoczynek; której dusza romansuje od czasu do czasu z mapami ...i z myślą o wyprawie rowerowej dookoła Świata (a może już ma na koncie jakieś wyprawy?).

A z innej beczki Pani, której bliskie są wartości takie jak prawda, pomoc drugiemu człowiekowi, spójność, empatia, sprawczość.

Zdaje sobie sprawę, że nie każdy lubi się dzielić i ujawniać z tego typu przemyśleniami publicznie. Jestem otwarty na tzw."priv" 🙂

PS. Osobiście mam już małe, średnie i duże wyprawy na koncie i duży apetyt na życie, odkrywanie ludzi i miejsc. A propo apetytu lubię dobrze zjeść, choć tego po mnie nie widać, bo spalam szybciej niż dostarczam 😁 Sam też gotuję. Dobre jedzenie poza przyjemnością samą w sobie uważam też za "nośnik uczuć" między ludźmi. Co do mojej lokalizacji-piękna Jelenia Góra.

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum