Autor Wątek: [PAŹDZ.+LISTOPAD 2023 w HISZPANII + 2 OSOBY + ZIMA ODWOŁANA! :D]  (Przeczytany 2261 razy)

Offline Piotrek81

• Miasto: Jelenia Góra
  • Na forum od: 06.01.2011
Cześć!

W celu ucieczki od polskiej jesieni i zimy, za którymi nie przepadam mam w planie udać się do ciepłej i słonecznej Hiszpanii.

W związku z tym czy ktoś obecny na forum (2 osoby) też ma takie możliwości chciałby wyjechać na 1 lub 2 miesiące?  (od ok.15 paźdz. do 15 grudnia)

1-szy miesiąc w jednym apartamencie (15 paźdź.-15 list.) i potem przenosiny około 250 km-ów na 2-gi miesiąc do drugiego (15 list.-15 grudz.). Obie miejscowości nadmorskie; jednak inne rejony Hiszpanii.

Koszta wynajmu apartamentu do podziału są niskie na dzień dzisiejszy. Na tą chwilę to ok. 1350 zł za miesiąc/osobę przy podziale na 3 osoby, czyli ok. 2700/os./2 mies.

Bilety samolotowe w 2 strony to na tą chwilę ok. 250-300 zł.

Oba apartamenty są jasne, nowoczesne, ulokowane kilka minut przy plaży, posiadają 3 oddzielne pokoje, miejsce do pracy z WiFi i inne extrasy tj. basen, taras, TV, w pełni wyposażona kuchnia...i co najważniejsze hiszpańskie słońce...kiedy u nas plucha i szarówa :D

Miejsca wyszukuję też pod kątem ilości tras rowerowych, których w obu miejscach nie brakuje.

Przed wyjazdem obowiązkowa rozmowa, żeby się poznać i wszystko omówić.

POWAŻNIE zainteresowanych zapraszam do kontaktu mailowego-piotrekj81@gmail.com.

Co do ludzi...osoby, które potrafią komunikować się z innymi w sposób bezkonfliktowy (a jak pojawia się jakaś sprawa do rozwiązania, to ją rozwiązujemy w mgnieniu oka), cenią sobie przespane noce a co się z tym łączy potrafią wczuć się w skórę drugiej osoby i respektują fakt, że ktoś np. chodzi wcześniej spać. Poza tym dbające o czystość wspólnych powierzchni-kuchni/toalety itd.

Poczucie humoru mile widziane; jest wtedy po prostu fajniej i można się razem pochichrać np. pichcąc obiad :)

Offline Mężczyzna remik

• Miasto: Poznań
  • Na forum od: 01.01.2017
    • Rowerowe Pobiedziska
hej, rower rozumiem ze sobą ? Jakie to miejsce Hiszpanii ?

Offline Mężczyzna Diver

• Miasto:
  • Na forum od: 26.06.2013
Jak rozumiem te apartamenty to już ma wybrane ?
Czy też to koncepcja do dyskusji nad tym gdzie i na ile noclegi?

Offline Piotrek81

• Miasto: Jelenia Góra
  • Na forum od: 06.01.2011
Diver: Mam wybrane. Nie ma tu nad czym dyskutować za bardzo, bo w takim budżecie nie ma dużego wyboru.

Remik:Tak, biorę rower ze sobą: 1)Bardziej opłacalne niż wypoż. na miejscu 2)Swój...to swój

Jak już będzie finalny, pewny skład, czyli jedna dodatkowa osoba (2 już są), to już na priv. wysyłam dane dokładne miejscówek. Za dużo czasu mi zajęło ich znalezienie w tej cenie, żeby się tym publicznie dzielić. Miejsca wyszukuję też pod kątem ilości tras rowerowych, których w obu miejscach nie brakuje a jednocześnie krótki dystans do morza.

Dalszy kontakt na maila kierujcie tak jak wyżej napisałem.

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum