Z tego co zerkałem na ślady nie powinno być nigdzie problemów. Woda błyskawicznie się pojawiła i równie szybko opadła, mostków raczej nigdzie nie naruszyło. W Dolinkach i na Garbie trzeba będzie na totalnie bocznych dróżkach uważać na naniesiony piach/less/...
Czy w okolicach bazy są jakieś sklepy spożywcze, w których można będzie zrobić sobie jakieś zakupy? Niby na google maps jest jakiś w Siedlcu i dwa w Zrębicach, ale nie wiem na ile to aktualne.
Co do dojazdu PKP to można jeszcze rozważyć przesiadkę z Włoszczowej Północ na Włoszczową. Wtedy łapie się pociągi w relacji Kielce-Częstochowa. Do Włoszczowej Północ jeździ sporo pociągów. Oczywiście z Warszawy to jest sporo bezpośrednich do Częstochowy.
Po raz pierwszy o to pytam bo zawsze człek samemu ogarniał rozpiskę sklepów/cpn-ów na trasie ale w tym roku jakoś nie miałem głowy aby zrobić - stąd czy ktoś mógłby podzielić się taką rozpiską?
Ja na razie mam tak:
Cytat: Bubu w 6 Cze 2024, 12:10Ja na razie mam tak:Jest jeszcze Orlen w Sobkowie (385km, jakieś 500 metrów na wschód od mijanego rynku).I potem Orlen w Koniecpolu (466km, też 500m w bok za przejazdem kolejowym)