Tego Orlenu w Sobkowie nie znałem. W ogóle nie spodziewałem się, że tam może być całodobowa stacja. Ktoś ma potwierdzenie, że on jest całodobowy? Z tego co widzę na googlach to to jest bardzo podstawowa wersja. Bez kanap w środku.
Ten Slovnaft w Chęcinach wygląda koszernie, ma sklep i kawiarenke ale rzeczywiście może być tak że w nocy będzie tam okienko.Slovnaft jest specyficzny.
Orlen w Chęcinach to jest część S7 chyba, i może być problem z dostaniem się.
Na "500"polecam w Miechowie Pizzerie Oficyna (na Rynku w bramie) - są stoliki na zewnątrz i wewnątrz. Są dania obiadowe i pizza. Czynne do 22. Podają sprawnie.
Wg goole jest całodobowy, ale na zdjęciu ewidentnie jest okienko z żółtym napisem (którego treści jednak nie sposób dojrzeć),
Nanieśliśmy niewielkie korekty na trasę, ze względu na prace drogowe. Ostatnia wersja trasy z 2024.06.05 w nazwie pliku.
Masz kiepski wzrok.SPRZEDAŻ NOCNA 23:00-5:00
Ktoś wie i może powiedzieć w którym miejscu? Co bym mógł nanieść poprawkę na moją wersję a nie robić od nowa...
No i chyba już po deszczu w nocy
Nie można było puścić trasy Z Bydlina prosto do Kolbarka? Można by zaoszczędzić ok. 25km i mieć więcej pewności, że ostatni pociąg do domu nie ucieknie