Dla mnie problemem jest dystans, pochodna mojej kondycji, która jest pod psem. Przymiarka będzie najpierw do 150km. Dystans dwukrotnie dłuższy zostawiam na zamknięcie sezonu zimowego o ile się zdecyduję/przygotuję.
Jeżeli w normalnych warunkach (zastanych np. na maratonie podróżnika) przejadę 300km, to spróbuję przejechać 300km w zimowych.
Kondycję mam zamiar wypracować tej zimy by jeszcze w tym sezonie z dystansem się zmierzyć.
Cytat: Elwood w 7 Gru 2023, 16:05Jeżeli w normalnych warunkach (zastanych np. na maratonie podróżnika) przejadę 300km, to spróbuję przejechać 300km w zimowych.Maraton będzie po tej zimie.Kondycję mam zamiar wypracować tej zimy by jeszcze w tym sezonie ZIMOWYM z dystansem się zmierzyć.Cytat: Elwood w 7 Gru 2023, 16:05Kondycję mam zamiar wypracować tej zimy by jeszcze w tym sezonie z dystansem się zmierzyć.Ciekawa pętla czasowa, zdradzisz sekret podróży w czasie?
Czy Twoim zdaniem stoi coś na przeszkodzie, by wyrabiać tę kondycję w najbliższe dwa m-ce?Licząc, że zakładane warunki zimowe jeszcze tej zimy złapię, mogę próbę podjąć jeszcze tej zimy.
Warunki to wtórna sprawa.Jak zapragnę jechać pod wiatr, w zaspach, przy -15st. to poinformuję. Sam przykładasz do tego duże znaczenie, bo układasz trasę z wiatrem np. Warunki trzeba wykorzystać na plus.Dla mnie problemem jest dystans, pochodna mojej kondycji, która jest pod psem. Przymiarka będzie najpierw do 150km. Dystans dwukrotnie dłuższy zostawiam na zamknięcie sezonu zimowego o ile się zdecyduję/przygotuję.
Cytat: MichałD w 16 Paź 2023, 16:19Tak przy okazji na chwilę obecną prace drogowe prowadzone są m.in. na odcinakach:- Koniecpol do granicy województwa (kierunek na Secemin) brak przejazdu;- Gołaczewy;- Jaroszowiec - Pazurek;Mamy już przygotowane objazdy, jakby co. Drogę Secemin - Koniecpol można łatwo ominąć przez Żelisławice.Jaroszowiec - Pazurek raczej na pewno trzeba będzie ominąć, bo ten remont ma trwać kilkanaście miesięcy. Jest pomysł, jak to zrobić nie wjeżdżając do Olkusza. Zrobię wszystko by do Olkusza nie wjeżdżać.
Tak przy okazji na chwilę obecną prace drogowe prowadzone są m.in. na odcinakach:- Koniecpol do granicy województwa (kierunek na Secemin) brak przejazdu;- Gołaczewy;- Jaroszowiec - Pazurek;