Autor Wątek: Accent Shannon black edition ;)  (Przeczytany 4350 razy)

Offline Mężczyzna pz.zg

• Przemo
  • Miasto: Zielona Góra
  • Na forum od: 03.08.2010
Odp: Accent Shannon black edition ;)
« 21 Paź 2011, 16:37 »
 Waxmund  lampka to chyba ta sama, baterie wymieniałem  na razie chyba dwa razy .
Faktem jest, że po nocach rzadko jeżdżę ale kilka razy się zdarzyło, włączam ją też w pochmurne dni.Bateryjki z biedry za 4.99zł , 4-6szt starcza mi na sezon.
Lampka jest naprawdę mocna, raz gostek z eL-ki  w ciągu dnia coś warczał przez szybę, że daje po oczach.
Sa też podobne lapki tylko na jedną diodę 0,5W, raz mnie kolarz wieczorem wyprzedził i miał taką i powiem, że dawała niezle nawet z ok 0.5km

Offline Mężczyzna Popiel

• Miasto: Kraków
  • Na forum od: 01.06.2011
    • Amatorska Grupa Rowerowa Dzięcioły
Odp: Accent Shannon black edition ;)
« 21 Paź 2011, 17:03 »
ile ta lampka na baterii ciągnie?
U mnie już ponad 60h w trybie migania naprzemiennego.
Test tej lampki można przeczytać TUTAJ a prosty patent na mocowanie do bagażnika TUTAJ. (test własnej produkcji więc pozwolę sobie na podlinkowanie  ;D )
Dla tych co nie chcą czytać moich wypocin to w skrócie napiszę, że lampka jest bardzo dobrze widoczna, nie ma problemów ze szczelnością, nie wysuwa się z bazy mocującej na drodze, po której jazda przypomina ujeżdżanie młota pneumatycznego. Czas pracy na bateriach jest zadowalający, włącznik działa bez problemu, da się ją zamontować do bagażnika (we własnym zakresie) a patrząc na stosunek jakości do ceny to jest lepiej niż bardzo dobrze.

Mieć rower i nie mieć roweru to już dwa rowery.
Alien... trzeci pasażer na foteliku.

Offline Mężczyzna yoshko

• Administrator
  • Kto smaruje ten jedzie.
  • Miasto: Strzelce Opolskie - Biała Podlaska
  • Na forum od: 11.06.2009
    • Blog Yoshkowy

Offline Mężczyzna Freud

• Miasto: Zielona Góra
  • Na forum od: 16.06.2011
"Życie jest jak jazda na rowerze, żeby utrzymać równowagę musisz poruszać się do przodu." - A. Einstein
"Wax, to tylko kwestia czasu kiedy "Podróże z dziećmi" stanie się twoim najważniejszym działem" - Cinek

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum