Autor Wątek: R10 albo Mazury  (Przeczytany 2357 razy)

Offline Mężczyzna Narren

• Miasto: warszawa
  • Na forum od: 13.09.2023
R10 albo Mazury
« 13 Wrz 2023, 23:27 »
Hej :)!
Jestem nowy na forum. Szukam chętnych osób na 2-3 dniową wycieczkę rowerową szlakiem R10, ale też jestem otwarty na Pętlę Mazurską.
Pogoda jest ostatnio bardzo fajna, więc szkoda jej nie wykorzystać.  Październik jeśli nie będzie jakoś bardzo zimno czy deszczowo też wchodzi w grę.
Jestem osobą spokojną, kontaktową i niekonfliktową o pogodnym usposobieniu. Dobrze gdyby druga osoba też taka była.
Dzienne dystanse tak ok. 50-75 km, tak by nie pędzić na złamanie karku i mieć czas na nacieszenie się lokalnymi atrakcjami.  Noclegi preferuję w agroturystyce.
Na tą chwilę nie mam sztywnego planu, główny cel to uciec na kilka dni od miejskiego zgiełku,  cieszyć się z jazdy rowerem i kontemplować naturę.
Chętnych zapraszam na priv.

Offline Mężczyzna dan737

• Miasto: Sieradz
  • Na forum od: 25.07.2022
Odp: R10 albo Mazury
« 18 Wrz 2023, 18:54 »
Cześć! R10 chodzi mi po głowie już dłuższy czas wiec możemy się zgadać z tym ze 2-3 dni to całej nie zrobimy zakładając proponowany przez Ciebie dystans. Agroturystyka mi pasuje ale do namiotu też nic nie mam więc kwestia dogadania, aktualnie czasowo jestem elastyczny więc można celować w ładą pogodę. Pozdr!

Offline Mężczyzna Narren

• Miasto: warszawa
  • Na forum od: 13.09.2023
Odp: R10 albo Mazury
« 25 Wrz 2023, 22:46 »
Cześć!
Nie było mnie kilka dni na forum. Dzięki za odzew. Ja pewnie tak ok. połowy października  będę mógł jechać. Preferujesz dłuższe dystanse, czy taki mniej więcej jak podałem Ci odpowiada? Nie mam opracowanego jaki kawałek z R10 można objechać przez ten czas. Masz może swoje typy? Ja muszę postudiować rozkład jazdy pociągów.

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum