Dzwoniłem przed chwilą i pan powiedział, że bilety powinny być dostępne, a jeśli nie są to nie wie czemu...Sugerował żeby napisać emaila do biura obsługi z sugestią, że będzie większe zapotrzebowanie na miejsca z rowerami. Robimy coś w tym temacie?
Miałem podobny problem zupełnie w przeciwnym kierunku. Dojazd do Wisły Głębce na Carpatia Divide. Zgodnie z regułami próbowałem kupić bilet na rower miesiąc przed terminem i nie udało się. Dzisiaj 6 dni przed bilet kupiłem bez żadnego problemu.
W niektórych miejscach, zamiast tłuczenia szutrem, trasa mogłaby polecieć grzbietami. Np. omijanie grzbietu Koziego Żebra to duża strata, świetnie się jedzie górą.
Odkorkowało się w Polregio!
Cytat: jedrucha w 8 Sie 2024, 12:07Odkorkowało się w Polregio!Dzięki w imieniu swoim i Wyciora!.
Jestem więc posiadaczem dwóch rezerwacji rowerowych Gdynia-Hel na relację 14:29-16:01. Czy ktoś jest chętny na bilet 14:29-16:01 Gdynia-Hel zniżka KDR z rowerem? Jeśli nie, to zwrócę, żeby nie blokować. Chociaż jak patrzę, to nie wiem, czy w polregio mogę zmienić podróżnego, mogę chyba tylko wymienić cały bilet...
Jestem chętny do machlojek Szukam biletu z Gdyni na Hel...Ze stargardu do Gdyni musiałem przez Poznań, bo jakieś przesiadki na autobus za Słupskiem...