Cześć Wam. Szukam kogoś kto ma wolne miejsce w pokoju na Helu 6.09/7.09 przed MPP 2024.
Cytat: marmro23 w 12 Sie 2024, 15:20Cześć Wam. Szukam kogoś kto ma wolne miejsce w pokoju na Helu 6.09/7.09 przed MPP 2024. Pewnie przegapiłeś, ale Czupki szuka, nie wiem czy chrapie ale miły gość.
Cytat: MaciekK w 12 Sie 2024, 21:51Cytat: marmro23 w 12 Sie 2024, 15:20Cześć Wam. Szukam kogoś kto ma wolne miejsce w pokoju na Helu 6.09/7.09 przed MPP 2024. Pewnie przegapiłeś, ale Czupki szuka, nie wiem czy chrapie ale miły gość.Może zostałem źle zrozumiany, ale pytałem czy może ktoś ma wolne miejsce W związku z tym, że nikt się nie zaoferował, to zrobiłem rezerwację w miejscu w którym już dwukrotnie spałem i teraz to ja mam wolne miejsce do zaoferowania w cenie 85zł. Dwuosobowy pokój z łazienką, dostęp do kuchni, rowery bezpiecznie zamknięte.
Hejka. Zapisałem się w ostatniej chwili na MPP 2024. Nigdy nie siedziałem na rowerze szosowym, ani na gravelu.
Bierz czerwony. Najszybszy! Najważniejsza sprawa: nie daj sobie wcisnąć brązowego...
Zapisałem się w ostatniej chwili na MPP 2024.
Hej ;)Nr startowy 171?
Drugi temat to uwaga na psy a w szczególności na Amstafa chwile przed Ścianką Gliczarow, jednego dnia jak podjeżdżałem tamtędy widzialem go za ogrodzeniem i tak sobie pomyślałem, że nie było by fajnie spotkać go na MPP.Wykrakałem, na drugi dzień XD podczas zjazdu stał na środku drogi, naszczescie to był zjazd i udało się go minąć