Żartowałem, dworuję sobie z histerii orgów BBT. Zawsze miło jak ludzie odprowadzają na BBT.
Prognozy na tydzień przed sugerują dość upalny przejazd, nawet w nocy w granicach 13-15 stopni.
Jeśli nie planujesz zabierać ze sobą śpiworu (i być może również maty?) na sam wyścig, to sugerowałbym sprawdzenie, czy te wszystkie tobołki mieszczą się w limicie bagażu przewożonego przez KU na Głodówkę (zazwyczaj było to 8 kg i 15 l o ile dobrze pamiętam). Myślę, że z uwagi na zapowiadającą się rekordową frekwencję te limity mogą być pilnowane.
Nabieram coraz większego przekonania, że to jest trolling
Mam nadzieje, ze jak pobiorę ślad GPX na 2 dni przed startem,
Zakopiankę zamknęli w piątek, na 8 dni przed startem. Na miesiąc przed planem. Takich rzeczy niedasię przewidzieć.
Jedziesz dla siebie, a nie by pochwalić się że przejechałeś, więc takie postępowanie nie powinny mieć miejsca.
Cytat: marcinrzy w 29 Sie 2024, 18:29Nabieram coraz większego przekonania, że to jest trolling Ja nie trolluję, serio ; )
To podaj jak się nazywasz i jaki masz numer startowy. Bo z tego co piszesz to jest mocno wątpliwe byś był prawdziwym zawodnikiem
Tacy z was geniusze, a nie wpadliście na to, że jak się teraz tutaj ujawnię, to być może będę miał problem w ogóle ze startem w tej imprezie?
Przecież ja o tym pisałem, więc to dzięki mnie wiesz, że jest taki punkt regulaminu i że skrajną głupotą było się przechwalać, że najdłuższy przejechany dystans miał że sto km.