Tak by zapewne było, bo 100 km a 1000 km, różnica jednego zera, ale znacząca... Ciekawe, czy siodełko będzie wygodne...
No jestem Ci wdzięczny, Ty rozumiesz, ale dwóch kolegów wyżej chyba nie bardzo.Edit: No gdybym się ujawnił, to mogłoby się tak zdarzyć, że teraz tylko do mnie wystosowaliby taką prośbę (udowodnienie przejechania wymaganego dystansu), więc wolę nie ryzykować.
Cytat: sierra w 30 Sie 2024, 07:14Jedziesz dla siebie, a nie by pochwalić się że przejechałeś, więc takie postępowanie nie powinny mieć miejsca. To, że jedziemy dla siebie nie znaczy, że nie lubimy się pochwalić, to naturalna sprawa. Dlatego też wydałeś ileś kasy na strój BBT, żeby się w jakiś sposób pochwalić - i nie ma w tym nic złego.Odnośnie tego dołączania do wyścigu na Helu - pamiętać trzeba, że nie wolno wyjeżdżać przed eskortę policyjną. Bo nie jest łatwo zdobyć zezwolenie na eskortę policji, organizatorzy są na tym punkcie mocno wyczuleni, by przestrzegać ustalonych w tym zakresie reguł. To oczywiście dotyczy także i zawodników, a były w zeszłym roku przypadki wyjazdu przed eskortę, bo ktoś chciał się odlać i żeby później nie gonić to wyjechał przed eskortę.
Jedziesz dla siebie, a nie by pochwalić się że przejechałeś, więc takie postępowanie nie powinny mieć miejsca.
Ja widzę w prognozie 17 stopni w dzień na sobotę za tydzień. Do tego wuchta deszczu i wiatr z północy. Macie jakieś stare prognozy z wczoraj.
Ciekawe, co z tą Zakopianką, czy będzie zamknięta jak pisałem. Autobusy już nie kursują między Rdzawką na Nowym Targiem.Na Google Maps droga z Rdzawki do Klikuszowej jest "częściowo zamknięta"
Wczoraj tamtędy przejeżdżałem i zamknięty był pas od Klikuszowej w stronę Rdzawki