Ja piszę o nowoczesnych szosach, czyli takich co przyjmą 30-32 mm. 26mm w mleku może być rzeczywiście problematyczne.
Mi służy taka:https://www.centrumrowerowe.pl/pompka-crankbrothers-klic-hv-pd10594/?v_Id=105387
LEZYNE Micro Floor Drive
Mi też, dlatego mogę się wypowiedzieć. /.../
Dzięki Wilk za relację. Bardzo dobra jazda, cieszę się że udało Ci się dokończyć maraton. Taki dzwon to się mógł skończyć o wiele gorzej, i to nawet mając na głowie kask. To mógł być koniec jazdy i to na dłużej.
Tutaj też pytanie, czy Twoim problemem jest pompka czy może opony i dętki bardziej? Mam wrażenie, że w każdej relacji masz opis łatania dętki, choćby na ostatnim BBT.
Nie, jeśli ten będzie dokręcony (z siłą większą od odpowiedniej wężyka).
GP 5000 to dobre opony, niestety ścianki boczne to mają z papieru
/.../ Taką gwarancję masz dopiero wtedy gdy nie ma nakręcania pompki na wentyl, bo też przecież nie każdą pompkę z wężykiem się nakręca, są i takie które się nakłada z góry, jak pompki stacjonarne
Nie, z dętkami, nie bardzo mnie przekonuje mleko w szosie, choć ma swoich zwolenników.
Cytat: Wilk w 27 Wrz 2024, 15:20Nie, z dętkami, nie bardzo mnie przekonuje mleko w szosie, choć ma swoich zwolenników.Ja jeżdżę z dętkami na GP 500 TR właśnie ze względu na wzmocnione ścianki boczne w tym modelu.