Cytat: Pyndalarz w 15 Lis 2023, 15:32Po tylu kilometrach w nogach kilka takich ścianek to może być morderstwo, gdzie duża część ludzi będzie pchała te rowery, a nie jechała (a chyba nie o to chodzi).Już nawet upierając się na to pchanie to ok, w super pogodę nie będzie problemu, ale pochodzenia w blokach SPD-SL na ścianie 20% w deszczu to jest chyba zadanie nie realne. Ale przecież Gliczarów już nieraz był na trasie MPP, do tego w takiej właśnie kombinacji jak tutaj czyli z Makowską i Obidową, więc to nic nowego na tym wyścigu. Całą zmianą tego odcinka jest jedynie dodanie Murzasichle i drogi Oswalda Balcera. To akurat są podjazdy w miarę łatwe, natomiast jest to 20km i 500m w pionie więcej, ale to wynika z tego że trasa musi mieć powyżej 1000km. Wariant bez Murzasichle jest natomiast przystępniejszy psychicznie
Po tylu kilometrach w nogach kilka takich ścianek to może być morderstwo, gdzie duża część ludzi będzie pchała te rowery, a nie jechała (a chyba nie o to chodzi).Już nawet upierając się na to pchanie to ok, w super pogodę nie będzie problemu, ale pochodzenia w blokach SPD-SL na ścianie 20% w deszczu to jest chyba zadanie nie realne.
Mam pytanieDlaczego na 777 km zjeżdżamy z asfaltu na piaszczystą drogę , zamiast jak rok temu jechać przez Ryczów. Przecież to maraton szosowy nie gravel
Pewnie masz rację, tam sie troche domów buduje, to i asfalcik już ma prawo być, Też sprawdze kiedyś przejazdem po pracy
jak zwykle super montaż (wiem to watek o MPP2024 a ja tu wklejam tak na zachętę i jako motywacja dla tych co się jeszcze zastanawiają nad startem )
Część osób z tego co rozmawiałem nie chce jechać ze względu na "kosmetyczne zmiany trasy"niektórzy nie lubią jeździć tym samym trackiem, ja w sumie też. Jednak do MPP przekonuje mnie atmosfera i najpiękniejsza meta
Hej, Ma ktoś ogarnięty nocleg na Helu z piątku na sobotę (06/07) z wolnym łóżkami. Poszukuję dla 3 osób.
Miesiąc do startu, pora jak co roku zacząć bój o bilety na przewóz roweru pociągiem :dO ile sprzedaż w IC ładnie się otworzyła, tak w Polregio nie idzie kupić rowerka na jakikolwiek dzień we wrześniu, także zakładam, że trzeba czekać i czuwać.