Jak sobie radzisz z ochroną nóg? Masz jakiś bardzo ciepły model spodni rowerowych, używasz dwóch warstw, pod spodnie albo dodatkowej wierzchniej?
Zima w Polsce, w tym roku szczególnie, to dała w pizdę. Ja bym dużo dał żeby było właśnie to przyjemne kilka stopni na minusie a nie to co jest teraz.
Jechałem kilka godzin spod Skierniewic do Wawki w ulewę pod wiatr nawet i było super
Ale co z tym Shackletonem jest nie tak?
Cytat: MaciekK w 26 Sty 2025, 22:15W temacie wypraw Wilka, zamiast Scotta czy Shackletona polecałbym raczej życiorys i wspominki AmundsenaAle co z tym Shackletonem jest nie tak?
W temacie wypraw Wilka, zamiast Scotta czy Shackletona polecałbym raczej życiorys i wspominki Amundsena
Wyprawa nie zdołała osiągnąć żadnego z postawionych jej celów, lecz brawurowe akcje ratunkowe Shackletona zapisały się w historii, a sam Shackleton jest stawiany za wzór lidera
No to wychodzi, że problem tkwi w dobrych ochraniaczach i butach. Kolejny powód dla mnie by nie pchac się w SPDy
Powinieneś se dodać do stopkiPrzed użyciem zapoznaj się z treścią relacji na blogu dołączonego do posta bądź skonsultuj się z lekarzem psychiatrą lub trenerem, gdyż każdy styl niewłaściwie stosowany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu.
Cytat: Borafu w 27 Sty 2025, 13:20Ale co z tym Shackletonem jest nie tak?Nie żyje.
Faktycznie, ale Amundsen też podobno nie czuje się najlepiej.
/.../i to/.../